Σκορδά - Τσιμτσιλή: Να ένας πολιτισμένος τσακωμός

09.10.2013
Μαθήματα.... πολιτισμένου τσακωμού παραδίδουν η Φαίη Σκορδά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, δείχνοντας ότι μπορείς να τσακωθείς με κάποιον χωρίς τσακωμούς και ξεμαλλιάσματα.

Σε μπερδέψαμε; Εμάς να δεις πόσο μας μπέρδεψαν οι δυο φιλενάδες και για το αν όντως υπάρχει «ψύχρα» στη σχέση τους. Αλλά η τελευταία συνέντευξη της Σταματίνας μάς έλυσε τις απορίες.

Και καταλήξαμε στο συμπέρασμα περί... πολιτισμένου τσακωμού. Γιατί μπορεί η Τσιμτσιλή να μην είπε ευθέως ότι έχει διαταραχθεί η φιλία της με την Φαίη, όμως, κάποιες φορές, τα ευκόλως εννοούμενα, παραλείπονται. Η Σταματίνα, λοιπόν, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Μελέτησε το για τις σχετικές φήμες.

«Υπάρχει μία σχέση πολλών ετών με τη Φαίη. Υπάρχουν φιλίες που αντέχουν στο χρόνο και απλώς τροφοδοτούνται από την καθημερινότητα. Κάποια περίοδο και λόγω Alter κάναμε κολλητή παρέα, περνούσαμε πολλές ώρες μαζί. Τώρα γίναμε και οι δύο μανούλες, δεν υπάρχει πολύς χρόνος, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι είμαστε τσακωμένες» είπε.

Και συνέχισε: «Ο Γιώργος και η Φαίη δέχθηκαν μία πρόταση από τον ΑΝΤ1, τους συνέφερε και δέχτηκαν. Ο καθένας έτσι θα έκανε. Το τι μπορεί να είχα συνεννοηθεί εγώ με το κανάλι είναι θέμα δικό μου και του καναλιού. Τώρα, σε προσωπικό επίπεδο, αν με έχει πειράξει κάτι, θα το λύσω προσωπικά με τη Φαίη, λόγω της γνωριμίας και της σχέσης που έχουμε. Δε θα το έλεγα ποτέ σε καμία συνέντευξη».

Μέχρι εδώ μια χαρά, αφού φάνηκε καθαρά ότι η Σταματίνα δεν ήθελε να πει περισσότερα. Έλα, όμως, που στην ερώτηση αν θα πήγαινε καλεσμένη στην εκπομπή, δεν έκρυψε την ενόχληση της, ενώ και η απάντηση που έδωσε... είπε πολλά: «Θα το σκεφτώ παιδιά και θα σας πω, ξέρω κι εγώ;».