Σκορδά: Μιλά για τη σχέση της με την Σταματίνα

08.10.2013
"Ψυχρές" σου λέει ότι έχουν γίνει οι στενές σχέσεις των δύο φιλενάδων, Φαίης Σκορδά και Σταματίνας Τσιμτσιλή, μετά την έλευση της πρώτης στον ΑΝΤ1.

Και πάνω στις φήμες αυτές έρχεται να απαντήσει η Σκορδά, η οποία παραδέχεται ότι η σχέση της με την Τσιμτσιλή δεν είναι όπως παλιά. Αλλά επειδή η πάλαι ποτέ φιλενάδα είναι και... μεγάλη καρδιά, δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής Μελέτησε το, ότι την Σταματίνα την έχει μέσα στην καρδιά της.

«Τη Σταματίνα την ξέρω πάρα πολλά χρόνια και την αγαπώ πολύ. Παλαιότερα λόγω του ότι δεν ήμασταν παντρεμένες και δεν είχαμε παιδιά, δουλεύαμε στο ίδιο κανάλι και περνάγαμε μαζί πολύ χρόνο», είπε.

Και συνέχισε: «Την αισθάνομαι όπως την αισθανόμουν πάντα. Θέλω να είναι καλά, την έχω μέσα στην καρδιά μου κι έχω περάσει πολύ ωραίες στιγμές μαζί της. Έχουμε κάνει καλή παρέα. Τελευταία φορά την είδα φέτος στην Πάρο».

Μάλιστα, η τελευταία τους συνάντηση στην Πάρο, όπου βρέθηκαν σε μεγάλη κοινή παρέα στο εστατόριο της Μπαρμπαρίγου, ήταν και η αφορμή να φουντώσουν οι φήμες περί ψύχρας στη σχέση τους.