Έλεος: Η Ελένη με.. μπούρκα & τον Ματέο παραμάσχαλα

13.02.2013
Κάτι έχει πάθε η Ελένη Μενεγάκη τον τελευταίο καιρό, δεν μου το βγάζεις από το μυαλό. Τη μία ταξιδεύει για Άνδρο κάτω από άκρα μυστικότητα, όπου σχεδόν τη φυγάδευσε ένας μοναχός.

Και τώρα βγαίνει βόλτα με τον Ματέο στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της Κηφισιάς και μόλις αντιλαμβάνεται τον φωτογράφο ρίχνει το μαντήλι της στο πρόσωπο για να καλυφθεί.

Να έχει πρόβλημα ακμής και δεν θέλει φωτογραφίες, δεν παίζει. Καθαρό σαν χαρτί είναι το πρόσωπο της. Να την έχει δει στραβά με τους παπαράτσι; Μα why; Τα καλύτερα... παπαράτσι της έχουν κάνει, που πιστεύεις ότι πρόκειται για επαγγελματική φωτογράφηση. Τι έχει πάθει λοιπόν το Λενιώ μας;

Ειδικά, η αντίδραση της να καλύψει το πρόσωπο της με το μαντήλι και να σκύβει αποφεύγοντας τον φακό, μας ξάφνιασε. Και να πεις ότι ήθελε να κρυφτεί επειδή είχε από το χέρι τον Ματέο; Μετά από τρία χρόνια δεν έχει κανένα λόγο. Τέλος πάντων, ελπίζουμε να συνέλθει το Λενιω μας σύντομα διότι τέτοιες αντιδράσεις είναι ξένες για το πιο παπαράτσι πολυφωτογραφημένο πρόσωπο της showbiz.

πηγη ΟΚ