Στο νοσοκομείο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

12.02.2013
Στο νοσοκομείο εισήχθη το πρωί της Δευτέρας για προγραμματισμένο χειρουργείο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η γνωστή πανελίστρια έκανε επέμβαση αφαίρεσης θυρεοειδούς αδένα, που την ταλαιπωρούσε χρόνια τώρα. Η Σπυροπούλου εισήχθη σε ιδιωτική κλινική των βορείων προαστίων και στο πλευρό της είχε τη μητέρα της που ήρθε από τη Ρόδο.

Η επέμβαση διήρκησε τέσσερις ώρες και το απόγευμα η ξανθιά τηλεπερσόνα επέστρεψε στο δωμάτιο της, όπου και αναρρώνει. Την ίδια στιγμή στην Μεσημεριανή Μελέτη μίλησε η Κρίστυ Κρανά που ήταν και η δασκάλα της στα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ.

«Έχει ωραίο πρόσωπο, αλλά πρέπει να προσέξει λίγο τη διατροφή της. Υπάρχουν κορίτσια που άμα φάνε, λίγο παχαίνουν» πέταξε η δασκάλα τη σπόντα της για το παχάκια της ξανθιάς.

Η Κρανά σχολίασε και την απόφαση της πρώην μαθήτριας της να ασχοληθεί με την τηλεόραση. «Είναι ένα αδυσώπητο μέσο και πρέπει να ξέρεις να το χειρίζεσαι. Είναι φυσικό να μιλάνε για την Κωνσταντίνα και εκείνη έχει αποφασίσει να λέει λίγα».

Όσο για τον χαρακτήρα της μίλησε με καλά λόγια: «Δεν με στεναχώρησε καθόλου η Κωνσταντίνα και με αναφέρει πολλές φορές στην εκπομπή της»