Μπακοδήμου: Το συγκινητικό μήνυμα στον Φώτη

16.01.2013
Δύσκολες ώρες περνά ο Φώτης Σεργουλόπουλος μετά τον χαμό του πατέρα του την Δευτέρα και ο παρουσιαστής έλειπε από το «ΦΜ Live» και θα λείπει και για όλη την εβδομάδα.

Ωστόσο, η Μαρία Μπακοδήμου ήταν κανονικά στη θέση της, αλλά η θλίψη της για τον χαμό του Γιώργου Σεργουλόπουλου ήταν εμφανής. Μάλιστα, με την έναρξη της εκπομπής έστειλε το δικό της μήνυμα στον αγαπημένο της φίλο.

«Χθες το βράδυ ο Φώτης μετά την εκπομπή έχασε τον μπαμπά του και γι’ αυτό ούτε σήμερα και φαντάζομαι για όλη την εβδομάδα δε θα είναι κοντά μας. Έχω πάρα πολύ τρακ και είναι η πρώτη φορά στα δεκαπέντε χρόνια που κάνω εκπομπή γιατί είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για το φίλο μου και είναι λογικό ότι νιώθω πάρα πολύ κοντά του παρά το ότι είμαι εδώ»».

Και συνέχισε φανερά συγκινημένη: «Θέλω να σας πω ότι και μ’ εσάς νιώθω πάρα πολύ κοντά γιατί δεκαπέντε χρόνια τώρα έχουμε ζήσει διάφανη τη ζωή μας μαζί. Γέννησα τα παιδιά μου, έχασα κι εγώ τον μπαμπά μου, αρρώστησε ο Φώτης, τώρα ο Φώτης έχασε τον μπαμπά του. Είμαστε πολύ κοντά και υπάρχει αυτή η επικοινωνία και ελπίζω να καταλαβαίνετε κι εσείς ότι δεν είναι η διάθεσή μας όπως είναι κάθε μέρα».