Ζαρίφη: Τύφλα στο μεθύσι ο καλός της όταν τη γνώρισε

16.01.2013
Όλο προσωπικές αποκαλύψεις είναι εκεί στην εκπομπή της Ελένης. Κι αν νομίζεις εσύ ότι οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τα προσωπικά

είναι αποκλειστικό προνόμιο της παρουσιάστριας, κάνεις λάθος. Και το εκλεκτό πάνελ της έχει δικαίωμα στην αποκάλυψη και την Τρίτη η Κατερίνα Ζαρίφη μας είπε πώς γνώρισε το νυν σύντροφό της.

Τύφλα στο μεθύσι ήταν ο καλός της όταν τον γνώρισε το Κατερινιώ (όχι ότι εκείνη πήγαινε πίσω) κι αφορμή για την αποκάλυψη σταθηκε το αφιέρωμα στα... μεθυσμένα τραγούδια, όπου η δημοσιογράφος παραδέχτηκε ότι είναι μεγάλη κρασοκανάτα, οπότε το ποτό είναι κάτι που το αντέχει.

«Εγώ για να μεθύσω θέλω την εκτροπή του Αχελώου. Πίνω σαν Βουλγάρα νταλικέρισα», αποκαλύπτοντας ότι και ο αγαπημένος της είναι μία από τα ίδια.

«Ο καλός μου ήταν μεθυσμένος όταν με γνώρισε. Την άλλη μέρα βέβαια αισθανόμασταν μια αμηχανία κι εγώ του τηλεφώνησα με ρίσκο. Δεν ήξερα αν θα θυμάται τίποτα από το προηγούμενο βράδυ», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Οι δυο τους ήταν με μεγάλη παρέα σε μπαρ και τελικά κατέληξε να τα πίνει με τον σύντροφό της. Μάλιστα, στο πρώτο τους ραντεβού επειδή ένιωθαν μεγάλη αμηχανία, κατέληξαν και πάλι να τα πίνουν.