Κάρτσωνα :«Καρφώνει» τη Μελέτη & εξηγεί γιατί απολύθηκε

14.01.2013
Πριν λίγο καιρό είχε δημιουργηθεί μεγάλο θέμα με την απόλυση της Ελεονώρας Μελέτη από γνωστό site μετά από καταγγελίες αναγνωστριών.

Είχαν, δηλαδή, διαπιστώσει ότι στη στήλη της στο Queen ανέβαζε ήδη δημοσιευμένα (και μία και δύο και τρεις φορές) κείμενα, αλλάζοντας απλά την ημερομηνία. Διαμαρτυρήθηκαν για το γεγονός στους υπεύθυνους του site και η Ελεονωρα απομακρύνθηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Και για την ιστορία αυτή ρωτήθηκε σχετικά η Νίκη Κάρτσωνα, που είναι και διευθύντρια του site.

«Από καιρό είχαμε τις υποψίες μας, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν όταν μας έδωσε τα links μία αναγνώστρια. Βλέπεις ο κόσμος δεν ξεχνάει. Εγώ θα μείνω στο γεγονός ότι η Ελεονώρα Μελέτη, όταν ξεκινήσαμε ήταν μαζί μας, αμοιβόταν πάρα πολύ καλά και θα τονίσω πως οφείλουμε να σεβόμαστε τον άνθρωπο που μας δίνει χρήματα - και πάνω από όλα τον εαυτό μας. Όσοι γράφουν, δε, οφείλουν να σέβονται επιπλέον και τον κόσμο στον οποίο απευθύνονται και να μην τον περνάνε για χαζό» αποκάλυψε χαρακτηριστικά στο «Πρώτο Θέμα».

Και δεν έμεινε εκεί, αφού δεν έκρυψε την ενόχληση της για τη συμπεριφορά της παρουσιάστριας μετά την απόλυση της. «Πέρα από όλο αυτό που έγινε, με ενόχλησε πάρα πολύ ότι την επόμενη ημέρα από την διακοπή της συνεργασίας μας, η πρώτη διαφήμιση στην εκπομπή της, ήταν για ανταγωνιστικό γυναικείο site. Το βρήκα πολύ μικρό και απέραντα παιδιάστικο. Μία ανώριμη συμπεριφορά για μία θέση στην οποία βρέθηκε από δικό της λάθος» ανέφερε χαρακτηριστικά. Άουτς