Αλληλούια: Η Λοτσάρη μιλά ανοιχτά για το διαζύγιο της

14.01.2013
Καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν η Νίνα Λοτσάρη και ναι για πρώτη φορά μίλησε τόσο ανοιχτά για τον πολύκροτο χωρισμό της

και μάλιστα με τόσες σπόντες, «καρφιά» και υπονοούμενα. Η ηθοποιός, που λες, σε πρώτη φάση παραδέχτηκε ότι είναι χάλια όταν χωρίζεις και συμβούλευσε τον Κωστόπουλο να μην το κάνει.

«Είναι άθλια. Είναι πάρα πολύ ψυχοφθόρο και για το ζευγάρι και για το περιβάλλον. Για τα παιδιά ένας χωρισμός δεν πρέπει να γίνεται. Αλλά αν πρέπει, τότε το καλύτερο είναι να γίνει» Και στο σημείο αυτό, η Λοτσάρη μιλάει για το «έγκλημα» που κάνει ο ένας στον γάμο και μπορεί ευθέως να μην εξήγησε τι εννοεί, αλλά μεγάλα παιδάκια είμαστε, μια στάλα μυαλό το έχουμε, μπορούμε να καταλάβουμε τι εννοεί η... χωρισμένη ποιήτρια.

«Ο ένας κάνει το έγκλημα και ο άλλος συναινεί στο έγκλημα ή δεν συναινεί, αν βλέπει το πρόβλημα και συνεχίζει να μείνει. Το θέμα είναι τα εγκλήματα αν είναι κατά συρροήν ή αν είναι εξ αμελείας», δήλωσε χαρακτηριστικά, αποφεύγοντας όμως να αποκαλύψει ποιος έκανε «το έγκλημα» στον δικό της γάμο.

Και δε σταμάτησαν εκεί τα υπονοούμενα. «Ο γάμος για τη γυναίκα είναι σημείο εκκίνησης και για τον άντρα είναι η… αρχή της φθοράς. Για να παντρευτεί ένας άντρας πρέπει να είναι σίγουρος γι αυτό και για να κάνει παιδί».

Η Λοτσάρη αναφέρθηκε και στη συνεργασία που συνεχίζει να έχει με τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη παρά το χωρισμό τους. «Όταν κρατά τις ισορροπίες η γυναίκα είναι πιο εύκολο. Φροντίζω να δουλεύουμε μαζί. Όσο αντέξουμε. Δεν είναι ανάγκη να είναι εφ' όρου ζωής».