Κελεκίδου: Έφυγε από το DWTS με ζεϊμπεκιά Κουρκούλη

14.01.2013
Αυτή κι αν ήταν έκπληξη και μάλιστα από τις δυσάρεστες. Η Κέλλυ Κελεκίδου ήταν αυτή που είδε την πόρτα της εξόδου από το Dancing with the stars, προκαλώντας έκπληξη σε όλους.

Ακόμη και στην Λάουρα Νάργες, η οποία ως υποψήφια για αποχώρηση ετοιμαζόταν για τη μεγάλη έξοδο. Γιατί για πόσες Κυριακές θα αντέξει να «τρώει» κόσμο; Όπως φαίνεται, η μικρή έχει εξελιχθεί σε... Dancing-οφαγος και όποιος θα είναι δίπλα της ως υποψήφιος μέχρι να ανακοινώσει το όνομα η Ζέτα Μακρυπούλια, καλό είναι να ετοιμάσει το λόγο του.

Πάντως, η Κελεκίδου αν και δεν περίμενε ότι θα φύγει (νομίζουμε κανείς δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη) αντιμετώπισε με χιούμορ και καλή διάθεση το αποτέλεσμα και με ένα τεράστιο χαμόγελο ευχαρίστησε κοινό και παραγωγή. Και στο τέλος έριξε την ζεϊμπεκιά της, μετατρέποντας τη σκηνή του show σε... πίστα. Βλέπεις, η παραγωγή στο τέλος έβαλε Νίκο Κουρκούλη και η Κέλλυ τίμησε τον σύζυγο ρίχνοντας τις γυροβολιές της.

Μέχρι και στο τραπέζι της κριτικής επιτροπής ανέβηκε και φώναζε: «Αυτά είναι τραγούδια» και πώς δε σκέφτηκε η παραγωγή αν δώσει στην Κάτια Δανδουλάκη ένα πανέρι γαρύφαλλα να αρχίσει να τους ραίνει.

Κατά τα άλλα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου γι ακόμη μία Κυριακή ήταν πρώτη στη βαθμολογία της επιτροπής παίρνοντας και πάλι ένα 10αρι, ενώ τη δεύτερη θέση την μοιράστηκαν ο Νίκος Αναδιώτης και ο Ηλίας Βρεττός. Πρώτη σειρά κοινό βρέθηκε