Μαλέλης: Επιστρέφει και αλλάζει πρόσωπα στο Star

07.01.2013
Με αισιοδοξία και χαμόγελο επιστρέφει στα καθήκοντα του στο Star ο Σταμάτης Μαλέλης, αλλά δεν ξέρουμε κατά πόσο χαμογελαστά κι αισιόδοξα θα είναι πολλά πρόσωπα εκεί στο κανάλι.

Κι αυτό διότι ο ισχυρός άντρας του καναλιού ετοιμάζεται να κάνει ριζικές αλλαγές σε εκπομπές και πρόσωπα. Εξάλλου, τις προθέσεις του ανακοίνωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του στη Real news.

Μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του (υπέστη πριν δύο μήνες οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και για 15 ημέρες έδινε μάχη με τη ζωή) ο Μαλέλης επιστρέφει στα καθήκοντά του στο Star, αλλά με μεγάλες αλλαγές και άλλη διάθεση.

«Επιστρέφω και τα αλλάζω όλα. Θα είναι αλλαγές και στο περιεχόμενο των εκπομπών και σε πρόσωπα. Μπορεί να προσθέσουμε εκπομπές. Θέλω να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε αυτό που κάνουν, γιατί στο ψυχαγωγικό πληρώνονται πολύ καλύτερα από άλλους. Για φαντάσου την ανεργία και τη δυστυχία που υπάρχει» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Κι εξηγεί, αφήνοντας υπονοούμενα μετά από σχετική ερώτηση για την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. «Κάποια πρόσωπα τηλεοπτικά νομίζω ότι έχουν κουράσει. Πρέπει να δώσουμε τη σκυτάλη σε φρέσκα πρόσωπα. Η Μελέτη είναι πάρα πολύ καλή και πάει πολύ καλά, αλλά είναι μόνη της όμως»;

Όσο για την περιπέτεια της υγείας του και τι του άφησε αυτή, δηλώνει: «Όταν συνέρχεσαι, είσαι ακίνητος. Βλέπεις την ουσία της ζωής. Τώρα πια με πιάνει περισσότερη αγάπη και συγκίνηση για κάποια πράγματα, θέλω να ζήσω πιο απλά τη ζωή μου. Να δώσω βάρος σε πράγματα που έχασα».