Παπαβασιλείου: Ένα στριπτίζ δώρο στον Αρναούτογλου

15.11.2012
Σε μπέρδεψε μήπως ο τίτλος; Και πού να δεις τι μπέρδεμα «έφαγαν» την Τετάρτη ανήμερα του Αγίου Φιλίππου ο Βαγγέλης Περρής και η Έλενα Παπαβασιλείου.

Το ραδιοφωνικό δίδυμο είδε το ημερολόγιο, όπου έγραφε «Φιλίππου και Γρηγορίου» και ο Περρής ευχήθηκε τα χρόνια του πολλά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου! Ήθελε ο άνθρωπος να δείξει ανωτερότητα και ευχήθηκε στον αντίπαλο του στη ραδιοφωνική ζώνη. Αλλά, φευ, εκτέθηκε, αφού δεν το κατέχει με το εορτολόγιο!

"Είσαι σίγουρος ότι γιορτάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου" τον ρώτησε η Έλενα, η οποία κάτι υποψιάστηκε, αλλά δεν ήταν και σίγουρη. "Αφού το εορτολόγιο το λέει καθαρά: σήμερα είναι του Φιλίππου και Γρηγορίου” επέμενε ο Περρής. Μέχρι που σκέφτηκε – στα πλαίσια της... ανωτερότητας και της άμιλλας – να τού κάνει και δώρο.

«Σκέφτομαι να ετοιμάσω ένα αφιέρωμα στον Γρηγόρη από την παιδική του ηλικία μέχρι σήμερα. Από τότε δηλαδή που έτρωγε ένα ξεροκόμματο και μια ντομάτα μέχρι την πρόταση γάμου…"!. Αλλά τι να φτουρήσει το δώρο του Βαγγέλη, όταν η Παπαβασιλείου σκέφτηκε να τού κάνει άλλο σαφώς καλύτερο... Στριπτίζ για την εορτούλα του Αρναούτογλου έκανε που λες η hot παρουσιάστρια, αλλά ο τυχερός και ουσιαστικά ο... παραλήπτης του δώρου δεν ήταν ο «εορτάζων» αλλά ο Περρής που καθόταν δίπλα της.

Υπό τους ήχους του al time στριπτιτζάδικου τραγουδιού από τις 9 ½ εβδομάδες, η Παπαβασιλείου έβγαλε την μπλούζα της. Μη σοκάρεσαι και από μέσα φορούσε φανελάκι. Όσο για την γιορτή του Γρηγόρη, αυτή είναι στις 25 Ιανουαρίου και το δίδυμο όταν κατάλαβε το λάθος του, ζήτησε συγνώμη.