Έξαλλος ο Ουγγαρέζος με Ματέο: «Είναι ξεφτίλα...»

15.11.2012
Είπαμε η στρατιωτική θητεία του Ματέο Παντζόπουλου είναι το θέμα των ημερών και με αυτήν ασχολήθηκαν και σήμερα στο Πρωινό mou.

Εξάλλου, έχουμε νέες εξελίξεις, αφού ο αγαπημένος της Ελένης Μενεγάκη την Τετάρτη δεν εμφανίσθηκε (ή τουλάχιστον δεν τον είδαν να περνάει την κεντρική πύλη) στο στρατόπεδο της Τρίπολης. Και μία που άκουσε τα μαντάτα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και μία που έγινε έξαλλος. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ως άνδρας που έχει πάει στρατό, τα «έχωσε» στον Ματέο.


«Για μένα αν δεν είναι θέμα “πιστεύω” και συνείδησης, πιστεύω ότι είναι ξεφτίλα να είσαι 45 χρονών και να μην έχεις πάει φαντάρος. Στο λέω ξεκάθαρα, γιατί το συζητάμε τρεις μέρες τώρα» είπε για να δώσει μεγαλύτερο «χώσιμο».

« Σιγά το παλούκι. Όλοι πήγαμε και δεν πεθάναμε. Πήγαμε φαντάροι, δεν έγινε και τίποτα. Φάγαμε και άμμο στα φασολάκια, πήγαμε και σκοπέτο και βαρέσαμε τέσσερις ώρες και σκουπιδιάρα κάναμε, εντάξει δεν τρελαθήκαμε κιόλας. Όλα αυτά αν το αποφεύγεις και δεν είναι τα πιστεύω σου και δεν είσαι αντιρρησίας συνείδησης, είναι μια άλλη συζήτηση» τα είπε και ξεθύμανε ο άνθρωπος. Ε μα τρεις μέρες τα βάσταγε μέσα, ήρθε η αφορμή κι έδωσε χώσιμο.

Από δίπλα σιγοντάρισε η Σάσα Σταμάτη. «Ο Ματέο θα κάνει φανταριλίκι ξεπέτα. Μόνο 45 μέρες θα πάει και θα εξαγοράσει τη θητεία του. Το θέμα είναι πότε θα πάει γιατί δεν πήγε ούτε χθες. Όλο λέει ότι θα πάει και δεν πάει. Λες να λουφάρει;», αναρωτήθηκε για να σαχλιάσει ξανά ο Ουγγαρέζος «Θα κάνει που θα κάνει θητεία 45 μέρες, μια αντίστροφη μέτρηση για την Πρωτοχρονιά θα είναι».

Πώς αντέδρασαν Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας στα λεγόμενα του Δημήτρη; Η Φαίη κλασικά προσπάθησε να δικαιολογήσει τον Παντζόπουλο, ενώ ο Λιάγκας προτίμησε να μη σχολιάσει. Άκουγε και άκουγε (και συμφωνούσε, να υποθέσουμε....)