Μελέτη: Θα έχανα τη δουλειά μου εξαιτίας του Περρή

07.02.2012
Η Ελεονώρα Μελέτη ξαναχτύπησε και με αφορμή την εμφάνιση της Γιολάντας Διαμαντή στο «Όλα12» βρήκε την ευκαιρία για ένα νέο επεισόδιο στην κόντρα της με τον Βαγγέλη Περρή. Αυτή τη φορά η Ελεονώρα

Η Ελεονώρα Μελέτη ξαναχτύπησε και με αφορμή την εμφάνιση της Γιολάντας Διαμαντή στο «Όλα12» βρήκε την ευκαιρία για ένα νέο επεισόδιο στην κόντρα της με τον Βαγγέλη Περρή. Αυτή τη φορά η Ελεονώρα έγινε έξαλλη, επειδή στην εκπομπή έπαιξαν ξανά παλαιότερο βίντεο της (την εποχή του «Πρωινού Καφέ»), όπου φερόταν να είχε πει ότι οι ζέβρες κάνουν ωραίες γόβες!!!

Έτσι, θυμήθηκε ένα παλιό, αλλά ως φαίνεται ακόμη ανοιχτό λογαριασμό μαζί του, αποκαλύπτοντας ότι εξαιτίας του παραλίγο να χάσει τη δουλειά της στον ΑΝΤ1. "Πήγα να χάσω τη δουλειά μου εξαιτίας του Βαγγέλη στον ΑΝΤ1! Με τον ΑΝΤ1 εγώ πέρασα μια πολύ δύσκολη φάση όταν δούλευα στον "Πρωινό Καφέ", εξαιτίας μιας συνέντευξης που έδωσα στην Δέσποινα Καμπούρη. Με είχε ρωτήσει "πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου στα σαράντα" και είχα απαντήσει ότι "δεν πιστεύω ότι θα κάνω ακόμα πρωινό". Βλέπω ξαφνικά στην εφημερίδα του Θέμου τίτλο: "Τα πρωινά δεν είναι για τις σαραντάρες! Η σπόντα της Μελέτη στη Μενεγάκη". Ο χαμός! Με έναν ΑΝΤ1 να με έχει βάλει στο σκαμνί και να λέει "θα δούμε αν θα πας τη Δευτέρα στην εκπομπή μετά από αυτή τη δήλωση που έκανες". Πήρα την Καμπούρη και της είπα "τι τίτλος είναι αυτός που έβαλες, κοντεύω να χάσω τη δουλειά μου" και μου απάντησε ότι ο Βαγγέλης το έκανε".

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι επί τρεις μέρες καθόταν σε αναμμένα κάρβουνα, αφού δεν ήξερε αν την Δευτέρα θα έχει δουλειά. Και μεταξύ μας, χειρότερο συναίσθημα, ειδικά αν είσαι «νέος» (εξάλλου ήταν την πρώτη της χρονιά στον ΑΝΤ1) δεν υπάρχει. Αποκάλυψε, δε, πως όταν ζήτησε από τον Περρή το λόγο της απάντησε ότι το έκανε για να πουλήσει περισσότερα φύλλα η εφημερίδα!