Δίκη Περρή: Ποιους «καίει» η... κατάθεση της Γιολάντας!

07.02.2012
Δικαστήριο στήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο «Όλα 12» και στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε ο… Βαγγέλης Περρής. Σε ρόλο δικαστή ήταν ο Θέμος Αναστασιάδης και ενόρκου η… Λάουρα. Ωστόσο, στη «δίκη Περρή»

Δικαστήριο στήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο «Όλα 12» και στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε ο… Βαγγέλης Περρής. Σε ρόλο δικαστή ήταν ο Θέμος Αναστασιάδης και ενόρκου η… Λάουρα. Ωστόσο, στη «δίκη Περρή» όλοι περιμέναμε την «κατάθεση» της Γιολάντας Διαμαντή. Μετά τον τσακωμό της στο ραδιοφωνικό αέρα με τον Περρή και την απομάκρυνση της από τον Sfera, οι φήμες και τα σενάρια φούντωσαν.

Και τα περισσότερα ήθελαν τους δύο επί χρόνια συνεργάτες να είναι πλέον στα μαχαίρια και την απόλυση της Γιολάντας να «χρεώνεται» στον τσακωμό της Παρασκευής. Αλλά τα πάντα διαψεύστηκαν στη «δίκη Περρή»,αφού οι δυο τους διατηρούν άριστες φιλικές και οικογενειακές σχέσεις και ούτε λίγο ούτε πολύ η «κατάθεση»της Διαμαντή… καίει άλλους. «Εγώ δεν εγκαταλείπω ποτέ και το έχω αποδείξει. Έχω δουλέψει ακόμη και με αποκόλληση πλακούντα την εποχή που ήμουν έγκυος, έχω δουλέψει ακόμη και σε περιόδους που έχασα αγαπημένα μου πρόσωπα. Ήταν μια κακιά στιγμή. Ήταν ένα δευτερόλεπτο έντασης, το οποίο, εξαιτίας των αλλαγών στην διοίκηση του Sfera, μας φόρτισε συναισθηματικά. Σε άλλη περίπτωση, εάν δηλαδή δεν είχαν προηγηθεί οι αλλαγές στον σταθμό, μπορεί να μην δινόταν απολύτως καμία συνέχεια»

Και συμπλήρωσε με νόημα: «Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να μην ξαναπάω στην δουλειά για να ηρεμίσει ο Βαγγέλης. Αυτό ήταν που με έκανε να νιώσω τόσο άσχημα. Και φυσικά δεν ξαναπήγα. Με τον Βαγγέλη είμαστε συνεργάτες και όταν δύο άνθρωποι είναι συνεργάτες και φίλοι δεν μπορεί παρά να είναι ένα. Έχουμε κοινό παρονομαστή την φιλία, την αγάπη και την συνήθεια και αυτό δεν αλλάζει»

Ωστόσο, της κόστισε ο απότομος τρόπος που έγινε όλο αυτό και το γεγονός ότι δεν της άφησαν το περιθώριο μετά από 12 χρόνια να αποχαιρετήσει το κοινό της. «Δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω μια τελευταία εκπομπή για να ευχαριστήσω το κοινό που όλα αυτά τα χρόνια μας στήριζε. Πέρα από αυτό ήμουν στον σταθμό 12 χρόνια. Αυτό το προϊόν είναι δικό μας προϊόν και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει».