Ελένη: Παραλίγο λιποθυμία από το μίνι της Παπαβασιλείου!

07.02.2012
Νομίζεις, εσύ ότι η Έλενα Παπαβασιλείου προκαλεί εμφράγματα μόνο στον ανδρικό πληθυσμό; Λάθος. Η σέξι παρουσιάστρια μπορεί να στείλει… αδιάβαστες και τις γυναίκες και το μεσημέρι της Δευτέρας λίγο έλειψε

Νομίζεις, εσύ ότι η Έλενα Παπαβασιλείου προκαλεί εμφράγματα μόνο στον ανδρικό πληθυσμό; Λάθος. Η σέξι παρουσιάστρια μπορεί να στείλει… αδιάβαστες και τις γυναίκες και το μεσημέρι της Δευτέρας λίγο έλειψε να το μάθει για τα καλά και η Ελένη Μενεγάκη.

Η Παπαβασιλείου, που λες, ήταν καλεσμένη στην Ελένη, η οποία για ακόμη μία φορά καθυστέρησε να μπει στο πλατό (όχι, που φαγωθήκαμε με τις αργοπορίες της Φαίης Σκορδά). Αφού το Λενιώ άργησε να μπει, η σέξι συνονόματη πήρε τη θέση της στο πάνελ και ξεκίνησε την εκπομπή με τους συνεργάτες της εκπομπής. Λίγα λεπτά μετά και σκάει μύτη στο πλατό η Ελένη ντυμένη Barbie, βασίλισσα της Άνοιξης και η Παπαβασιλέιου σηκώνεται να την χαιρετίσει.

Και γίνεται η μεγάλη αποκάλυψη. Γιατί βλέπεις, μέχρι εκείνη τη στιγμή βλέπαμε μόνο το πάνω μέρος της Έλενας, που ήταν πιο ντυμένο από ποτέ. Κλειστό μέχρι το λαιμό. Αλλά φαίνεται ότι έβαλαν όλο το ύφασμα πάνω και για το κάτω μέρος δεν περίσσεψε τίποτα. Για τέτοιο καυτό μίνι λέμε, που το είδε η Μενεγάκη κι ένιωσε τη λιποθυμία να έρχεται. Κάθισε το Λενιώ στο σκαμπό να συνέλθει, διότι σε καμιά περίπτωση δεν μπορούσε να φανταστεί τι έκρυβε από κάτω το… ζιβάγκο! Αλλά εύγε, όμως, στο Λενιώ, διότι είναι ακομπλεξάριστο και το σέξι και ωραίο ξέρει να το θαυμάζει.