Σκληρή επίθεση Ελεονώρας σε Περρή

03.02.2012
«Βαγγέλη Περρή» ακούει η Ελεονώρα Μελέτη και γίνεται έξαλλη, πολύ έξαλλη και όχι τυχαία, αφού ένα παλιότερο σχόλιο του ότι η εκπομπή της είναι «κιτς» έχει πέσει βαρύ στην παρουσιάστρια. Και ως φαίνεται, δεν ξεχνά,

«Βαγγέλη Περρή» ακούει η Ελεονώρα Μελέτη και γίνεται έξαλλη, πολύ έξαλλη και όχι τυχαία, αφού ένα παλιότερο σχόλιο του ότι η εκπομπή της είναι «κιτς» έχει πέσει βαρύ στην παρουσιάστρια. Και ως φαίνεται, δεν ξεχνά, έτσι με το που της δίνεται η ευκαιρία εκδηλώνει τα αισθήματα της για εκείνον. Όπως καλή ώρα έγινε το πρωί της Παρασκευής με αφορμή το θέμα που έπαιξαν για τον on air καβγά του Περρή με την Γιολάντα Διαμαντή στο ραδιόφωνο του Sfera.

Στην «Πρωινή Μελέτη» ασχολήθηκαν ιδιαίτερα με το θέμα, ενώ από την αρχή της εκπομπής το διαφήμιζαν με τη μορφή του κουίζ. Το άφησαν, δε, για το τέλος, δίνοντας του την απαραίτητη σημασία. Την ίδια ώρα, ο Περρής από το ραδιόφωνο και με ειρωνική διάθεση, ευχαριστούσε την Μελέτη που ασχολήθηκε τόσο πολύ μαζί του.

Αυτό το «σφύριξαν»στα αυτιά της Μελέτη και σιγά μην και το άφηνε να πέσει κάτω. Ήρθε και ξαναφούντωσε (δεν θέλει και πολύ) κι άρχισε τη σφοδρή επίθεση εναντίον του. "Μου κάνει εντύπωση η ψυχεδέλεια μερικών ανθρώπων και η παθογένεια του να βλέπουν εκπομπές τις οποίες δεν γουστάρουν! Εμάς μας έχει χαρακτηρίσει δημοσίως "κιτς" ο Βαγγέλης Περρής και μου κάνει φοβερή εντύπωση που προσκαλούν και τα πρόσωπα των εκπομπών αυτών στην εκπομπή τους" είπε και όχι δε σταμάτησε εκεί…

«Η απουσία της Γιολάντας Διαμαντή οφείλεται σε ένα καρακιτσάτο σχόλιο που έγινε στον αέρα για μια γυναίκα και μάνα τριών παιδιών! Δημόσια συγνώμη θέλει η γυναίκα, αλλά για να έχεις μέσα σου τη συγνώμη σαν έννοια, πρέπει να έχεις και την αντίστοιχη"

Ανατριχιάσαμε….