"Στάσου Μύγδαλα Άναμπελ": συμπονούμε σύζυγο Βόγλη

03.02.2012
Ήταν σίγουρα (για κάποιους) μια συγκινητική εκπομπή. Ανέβασε τα φετινά νούμερα του "Πάμε Πακέτο" στα ύψη ξεπερνώντας τη στιγμή της προβολής της το 40% της συνολικής τηλεθέασης.

Ο λόγος για τη χθεσινοβραδινή επανένωση του Γιάννη Βόγλη με τη συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία ''Κορίτσια στον Ήλιο", Άναμπελ, κατά κόσμον Αnne Lonnberg, ύστερα από 42 ολόκληρα χρόνια.

Η ιστορία αγάπης του Έλληνα βοσκού με την Αγγλίδα τουρίστρια ξαναζωντάνεψε στην μικρή οθόνη και ναι χαρήκαμε, και ναι μια κούκλα είναι ακόμα και σήμερα η ξανθούλα τότε Άναμπελ.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έπλεξε πολύ καλά το μελόδραμα της συνάντησης μετά από τόσα χρόνια και η Άναμπελ ήρθε και πάλι στην Ελλάδα από την Νορμανδία της Γαλλίας όπου κατοικεί έχοντας στα χέρια της ένα καλάθι μύγδαλα από τον αποστολέα του πακέτου, Γιάννη Βόγλη.

Στο στούντιο βρισκόταν και η σύζυγος του ηθοποιού, την οποία ο κ. Βόγλης ευχαρίστησε και δημόσια που τον ανέχτηκε τόσα χρόνια. Μία που την είδαμε την ηρωίδα κυρία Βόγλη στην αρχή και δεν την ξανάδαμε. Και στο λέω, γιατί εγώ στη θέση της, θα σταματούσα το γύρισμα αγαπημένε αναγνώστη.

Είδε το Βόγλη στο μόνιτορ η Αnne και δεν την μαζεύαμε. Μας είπε κιόλας πως στα γυρίσματα της ταινίας, το πάλαι ποτέ, ήταν ερωτευμένη με τον ηθοποιό (γκράντε καψούρα) και δεν έγινε σαφές αν το ειδύλλιο ανάμεσα στο βοσκό Βόγλη και την τουρίστρια ήταν μόνο κινηματογραφικό.

Για την ιστορία, ο κύριος Βόγλης ήταν τότε παντρεμένος με την μέχρι σήμερα σύζυγό του και είχαν ήδη αποκτήσει το γιο τους που το διάστημα εκείνο ήταν τριών ετών.

Ηθοποιός θα πεις ο Γιάννης, βγήκε και λίγο μπερμπάντης αλλά τέτοια λύσσα 40 χρόνια μετά η Άναμπελ, πως να την αντέξεις; Συμπονούμε κυρία Βόγλη! Ηρωίδα!

Κ.Π