Άγριος καβγάς Περρή - Διαμαντή: αβέβαιο το μέλλον τους

03.02.2012
Ο άγριος καβγάς που είχαν το πρωί της Πέμπτης ο Βαγγέλης Περρής με την Γιολάντα Διαμαντή καθιστά αβέβαιο το μέλλον της συνεργασίας τους και το ενδεχόμενο να τελειώσει άδοξα το πετυχημένο ραδιοφωνικό δίδυμο,

Ο άγριος καβγάς που είχαν το πρωί της Πέμπτης ο Βαγγέλης Περρής με την Γιολάντα Διαμαντή καθιστά αβέβαιο το μέλλον της συνεργασίας τους και το ενδεχόμενο να τελειώσει άδοξα το πετυχημένο ραδιοφωνικό δίδυμο, είναι ανοιχτό. Όλα ξεκίνησαν από ένα σεξιστικού περιεχομένου αστείο που έκανε ο Περρής στην παρτενέρ του.

Σε κουβέντα που έκαναν για τα «Κόκκινα Χαλιά", η Γιολάντα δήλωσε ότι της αρέσει η boy band με τον Περρή να τη ρωτάει αν… «θα κατάφερνε και τους πέντε"! Το αστείο αυτό ενόχλησε τα μάλα τη συμπαρουσιάστρια του, η οποία του είπε να προσέχει τι λέει γιατί τους ακούει ο κόσμος και πέντε δικοί της άνθρωποι.

Η παρατήρηση αυτή δεν άρεσε καθόλου στον Βαγγέλη και λίγο μετά παράτησαν και οι δύο την εκπομπή, κυριολεκτικά στον αέρα, αφού την υπόλοιπη μία ώρα έπαιζαν τραγούδια. Το πρωί της Παρασκευής την εκπομπή παρουσίασε μόνος του ο Περρής, ο οποίος αφού καλημέρισε τον κόσμο, είπε ότι δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον με την παρουσίαση της εκπομπής.

Στο κλείσιμο κι ενώ οι ακροατές ζητούσαν την επιστροφή της Γιολάντας, ο παρτενέρ της τής έστειλε δημόσια πρόσκληση: «Έχουμε όλη την καλή διάθεση να γίνουν τα πράγματα όπως πρώτα. Ήταν ένα κακό γεγονός. Ας το ξεπεράσουμε και μακάρι όλα να γυρίσουν όπως ήτανε»