Ερωτεύτηκαν πρωταγωνιστές καθημερινού σήριαλ

03.02.2012
Ο έρωτας φαίνεται ότι «χτύπησε» καθημερινή σειρά και συγκεκριμένα το νέο σήριαλ του ΑΝΤ1, «Είναι στιγμές». Οι φήμες που θέλουν τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο να είναι ερωτευμένος με τη νεαρή συμπρωταγωνίστρια του

Ο έρωτας φαίνεται ότι «χτύπησε» καθημερινή σειρά και συγκεκριμένα το νέο σήριαλ του ΑΝΤ1, «Είναι στιγμές». Οι φήμες που θέλουν τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο να είναι ερωτευμένος με τη νεαρή συμπρωταγωνίστρια του, Πηνελόπη Πλακά όλο και φουντώνουν. Σύμφωνα με την «Πρωινή Μελέτη» ο έρωτας τους φούντωσε στο πλατό του σίριαλ, αφού και οι δύο έχουν πολλά κοινά σημεία.

Από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας τους υπήρξε μια έντονη χημεία ανάμεσά τους. Στα γυρίσματα και στις κοινές σκηνές τους προσπαθούσαν και οι δύο να είναι διακριτικοί γιατί δεν είχαν ακόμα εξομολογηθεί ο ένας τα συναισθήματά του για τον άλλο. Έλα, όμως η ερωτική σκηνή που είχαν στο πρώτο επεισόδιο έμελλε να σταθεί καθοριστική για τη συνέχεια και την εξέλιξη της γνωριμίας τους.

Μπουσουλόπουλος και Πλακά δε θέλουν ακόμα να μιλήσουν για τη σχέση τους, γι’ αυτό και δεν επιβεβαιώνουν, ούτε διαψεύδουν τα όσα ακούγονται. Οι συνεργάτες πάντως των δύο ηθοποιών μιλούν για ένα φρέσκο έρωτα ανάμεσα σε δύο νέους ανθρώπους.