Η Ρούλα ξανά στο παιχνίδι;

05.12.2011
Το σενάριο για «ξεπάγωμα» του Greek Idol αλλάζει τα δεδομένα στο κανάλι της Κάντζας. ποιοι παραμενουν και ποιοι... αναμενουν.

Η επιστροφή του «Greek Idol», που σύμφωνα με πληροφορίες πέφτει ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων του Alpha, έρχεται ως από μηχανής θεός για τη Ρούλα Κορομηλά, που παραμένει αλώβητη στο «παιχνίδι». Η κινούμενη άμμος της Κάντζας απειλεί αρκετoύς παρουσιαστές όσο πλησιάζει το τέλος του χρόνου, αφού τα συμβόλαιά τους λήγουν στις 30 Δεκεμβρίου και ουδείς γνωρίζει αν θα ανανεωθούν. Ανάμεσά τους αυτά της Γερμανού, της Παπαβασιλείου και του Γεωργαντά του «Μες στην καλή χαρά», που ανήκει στην εποπτεία της Ρούλας. Αν επαληθευτεί το κακό σενάριο και κοπεί η εκπομπή, αυτή που θα παραμείνει υπό την επιμέλεια της Κορομηλά θα είναι το «Δέστε τους», που έχει πάρει το πράσινο φως έως το τέλος της σεζόν.

Σχετικά με το «Greek Idol», η δέσμευση του καναλιού απέναντι στους Αμερικανούς είναι για τρεις κύκλους και όχι για δύο που έχουν προβληθεί. Ετσι, αν το κανάλι δεν μεταδώσει τον τρίτο κύκλο είναι υποχρεωμένο να πληρώσει τη ρήτρα του συμβολαίου, γεγονός που δεν συμφέρει τους υπεύθυνους του καναλιού, καθώς το συγκεκριμένο talent show σημειώνει υψηλή τηλεθέαση σε σχέση με τον μέσο όρο του καναλιού στα νεανικά κοινά. Και αν η Ρούλα «σώζεται» από το «Greek Idol», η Αση Μπήλιου, της οποίας το συμβόλαιο λήγει επίσης στις 30 του μήνα, σώζεται από τους τηλεθεατές, που τηλεφωνούν για να μάθουν το?πλανητικό τους ταίρι. Τα τηλεφωνήματα και τα sms των τηλεθεατών είναι σημαντικό έσοδο για το κανάλι και το οποίο φυσικά δεν θέλει να χάσει.

Καλό «κάρμα» και για τον Αντώνη Σρόιτερ, που από τη μία ακούγεται πως δέχεται έντονο φλερτ από τον Σταμάτη Μαλέλη του Star και από την άλλη πως θα αποκτήσει δική του εκπομπή στον Alpha. ?

  • Για άλλες 18 εκπομπές έχει συμφωνήσει με τον Alpha ο Λάκης Λαζόπουλος για το Αλ Τσαντίρι ενώ παρά τις δηλώσεις της που παρεξηγήθηκαν στο «Πακέτο» της περασμένης εβδομάδας, σταθερή στη θέση της παραμένει και η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Νατάσα Παπανικολάου