Κρίμα τ' αεροπλανικά στον πάγο- η Πάμελα πήρε πόδι!

05.12.2011
Πολλά και διάφορα έγιναν στο χθεσινό πέμπτο live του Dancing on ice και δεν κρατιέμαι να τα μοιραστώ!

Πολλά και διάφορα έγιναν στο χθεσινό πέμπτο live του Dancing on ice και δεν κρατιέμαι να τα μοιραστώ! Ας ξεκινήσουμε από το ξεκαθάρισμα λογαριασμών της Έλενας Παπαρίζου με την Χριστίνα Παππά που ξεκίνησε όταν η Παππά είπε ότι το τσούζουν πού και πού για να ζεσταθούν και η Παπαρίζου παρεξηγήθηκε γιατί δεν ήθελε να δοθεί προς τα έξω το κακό παράδειγμα. Και επειδή όλα και όλα η Παπαρίζου θέλει να είναι εντάξει, σηκώθηκε από τη θέση της και φίλησε την Παππά και της είπε: "Σου ζητάω συγγνώμη. Δεν ήθελα ούτε να υπονοήσω ότι είσαι κακή μάνα, ούτε ότι κάνεις άσχημα την δουλειά σου", ενώ η Παππά έπεσε στα γόνατα ως ένδειξη συγκίνησης για την κίνηση της Έλενας.

Το θέμα όμως ήταν ότι στο πέμπτο αυτό live οι διαγωνιζόμενοι αναμετρήθηκαν και έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν στον πάγο όμως επειδή όμως σε κάθε παιχνίδι έτσι και εδώ κάποιος πρέπει να φύγει. Στην χθεσινή περίπτωση αποχώρησε η Πάμελα (αφού ήρθε αντιμέτωπη με την Saya), που όσο να πεις και οι δύο θεωρούνταν από τα φαβορί.

Όλα όμως ανατράπηκαν όταν η βαθμολογία του κοινού τις έφερε αντιμέτωπες και οι κριτές πήραν την απόφαση για το ποια από τις δυο θα συνεχίσει στο παιχνίδι. Η Έλενα Παπαρίζου και ο Πέτρος Κωστόπουλος έδωσαν την ψήφο τους στην Shaya για συναισθηματικούς λόγους περισσότερο, οπότε, η Πάμελα βρέθηκε εκτός πάγου αν και έσκισε! Αυτό όμως που έδειχνε και η βαθμολογία των κριτών νωρίτερα σύμφωνα με την οποία η Πάμελα ήταν στη δεύτερη θέση του πίνακα, ενώ η Shaya βρισκόταν πολύ χαμηλά, λίγο πριν το τέλος.

Η Πάμελα, όμως πειράχτηκε πολύ όμως από το αποτέλεσμα της χθεσινής αναμέτρησης αφού όπως δήλωσε η ίδια στην κάμερα του Star, η επιτροπή δεν κοίταξε αυτά που έκανε και δεν αναγνώρισε τίποτα ενώ όπως τόνισε στην Ελλάδα ο καλύτερος δεν αναγνωρίζεται, πετώντας κομψά τις ταβανόπροκες της!

"Λυπούμαστε! Ντροπή ήτανε! Μα είναι δυνατόν να λένε ότι είναι η καλύτερη σκιέρ και να φεύγει; Η αδικία είναι αδικία", είπε ο πατέρας της τραγουδίστριας στην κάμερα του Star μετά την αποχώρησή της και πρόσθεσε πως η αποχώρηση δεν οφείλεται στην ψηφοφορία του κοινού. "Ο κόσμος δεν είναι τόσο ποταπός", κατέληξε και ζήτησε... αποδείξεις, μιλώντας για "μυστικά δικά τους", άποψη που συμμερίστηκε και η μητέρα της Πάμελας που δήλωσε: "Και η Shaya καλή ήταν, αλλά δεν έπρεπε να αποχωρήσει η Πάμελα".

Όσο για τους συμπαίχτες της φαίνεται πως τάχτηκαν με το μέρος της όπως ο Γιώργος Χειμωνέτος, που δήλωσε πως και αυτός στη θέση των γονιών της θα φώναζε, ενώ ο Αλέξης Κωστάλας δήλωσε: "η Πάμελα είχε την δεύτερη υψηλότερη βαθμολογία και δεν κατάλαβα γιατί οι γονείς της αντέδρασαν". Ε δεν πειράζει καταλάβαμε εμείς...

Ελένη Αναστασάκη