Ελένη: Έξαλλη με τον Αρναούτογλου

24.11.2011
Έξαλλη σου λέει ότι είναι η Ελένη Μενεγάκη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ μας δεν έχει κι άδικο. Ο Άρνι την αγνοεί συστηματικά τα τελευταία δέκα χρόνια και τέτοιο «φτύσιμο» (το θέτω πολύ κόσμια) άλλος άντρας δεν της

Έξαλλη σου λέει ότι είναι η Ελένη Μενεγάκη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ μας δεν έχει κι άδικο. Ο Άρνι την αγνοεί συστηματικά τα τελευταία δέκα χρόνια και τέτοιο «φτύσιμο» (το θέτω πολύ κόσμια) άλλος άντρας δεν της το έχει ρίξει. Και ξέρεις τέτοιες καταστάσεις είναι και κομμάτι ρίσκο, διότι από το πολύ φτύσιμο κολλάς σαν... γραμματόσημο. Κι επειδή το μυαλό σου παίρνει επικίνδυνα πονηρές στροφές, ο Γρηγόρης δεν την αγνοεί σε... ερωτικό επίπεδο!

Εξάλλου, η Μενεγάκη είναι πρώην σύζυγος του κολλητού και τέτοια μπερδέματα απαγορεύονται. Που λες, η Ελένη μέσα από την εκπομπή της εξέφρασε το μεγάλο παράπονο που έχει από τον Αρναούτογλου, τον οποίο έχει καλέσει πάμπολλες φορές, αλλά εκείνος δε λέει να της κάνει το χατίρι.

«Βρε Γρηγόρη τι θα γίνει; Θα γεράσω και θα σε περιμένω να έρθεις στην εκπομπή; Μα τι πράγμα είναι αυτό; Έξαλλη είμαι πια! Έχουν περάσει δέκα χρόνια από την τελευταία φορά που σε είδα στην εκπομπή. Τι γέλια είχαμε κάνει! Θυμάμαι ότι είχαμε περάσει φανταστικά. Ήταν καταπληκτικός! Εντάξει, μετά πήγες στο πρωινό του Mega και δεν θα μπορούσαμε να βρεθούμε μαζί στην ίδια εκπομπή. Τέλος από κει όμως, έκανες τόσα πράγματα. Φτάνει πια! Σε περιμένω. Αν δεν έρθεις και φέτος θα αρχίσω να σκέφτομαι ότι κάτι έχεις μαζί μου, που δεν το ξέρω εγώ όμως» έλεγε κι έλεγε η Ελένη και σταματημό δεν είχε.

Τόοοσο μεγάλο είναι το παράπονο που έχει. Και συνέχισε να τον δελεάζει μπας και τον καταφέρει: «Έλα να σου μαγειρέψω εγώ, αφού δεν ξέρεις να μαγειρεύεις. Θα σε βάλω στην κουζίνα μου και να σε κάνω βοηθό. Θα σου βάλω μια ωραία ποδιά, θα κάτσουμε μαζί να μαγειρέψουμε και θα τα φάμε μαζί- γιατί κι εσύ έχεις όρεξη όπως κι εγώ. Έλα ρε Γρηγόρη πια. Δεν μπορώ άλλο. Δεν με έχει στήσει άλλος δέκα χρόνια να τον περιμένω». Για τέτοια απόγνωση λέμε. Αφού μου ήρθε να τον πάρω τηλέφωνο, να τον παρακαλέσω εγώ.

Άντε κι εσύ βρε Γρηγόρη, τι περιμένεις. Σου έχει κάνει άλλη τέτοιο παρακαλητό; Ιδέα: Μήπως να βάλει τον Λάτσιο μέσo για να τον πείσει να πάει στην εκπομπή;