Χριστοφόρου: Δεν του μιλάει η μάνα του λόγω... Dancing

24.11.2011
Βρε τι... οικογενειακό δράμα είναι τούτο που ζει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου; Δεν του φτάνουν τα νεύρα που έχει με το Dancing on ice. Δεν του φτάνει η Πάμελα που ήρθε στο παιγνίδι και του τάραξε την ηρεμία.

Βρε τι... οικογενειακό δράμα είναι τούτο που ζει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου; Δεν του φτάνουν τα τρελά νεύρα που έχει με το Dancing on ice. Δεν του φτάνει η Πάμελα που ήρθε στο παιγνίδι και του τάραξε την ηρεμία. Δεν του φτάνει ο Πέτρος Κωστόπουλος που τον έκανε έξαλλο στο περασμένο Live. Δεν του φτάνουν οι ρεπόρτερ Star που του έχουν γίνει κολλιτσίδα από το βράδυ εκείνο, έχει να αγχώνεται και για τη μητέρα του.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο «Πρωινό ΑΝΤ1» η μητέρα του δεν του μιλάει μετά το τελευταίο Live. Όπως εξήγησε, η μάνα Χριστοφόρου έγινε έξαλλη με τον γιο της, επειδή δεν θέλει να τον βλέπει να τσακώνεται στην τηλεόραση. Και για τιμωρία (αφού πλέον μεγάλωσε και δεν μπορεί να τον στέλνει στο δωμάτιο του) δεν του «βγαίνει» στο τηλέφωνο. Στον... Ice τον έχει τον Κωνσταντίνο και κάτι μου λέει ότι θα συνεχιστεί, αφού στο επόμενο Live προβλέπεται νέος γύρος κόντρας.

Η Έλενα Παπαρίζου δηλώνει ότι θα απαντήσει την Κυριακή στον Χριστοφορου, εκείνος δεν παίρνει πίσω όσα είπε, ο Κωστόπουλος άλλο που δεν θέλει τέτοια σκηνικά, ενώ και κάποιοι από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες δείχνουν να είναι με το μέρος του Κωνσταντίνου.