Άρχισαν οι γκρίνιες στο Πρωινό ΑΝΤ1!

26.10.2011
Τα πρώτα σύννεφα φαίνεται ότι έχουν επισκιάσει την... ωραία ατμόσφαιρα του Πρωινού ΑΝΤ1, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα ένα μέλος του πάνελ έχει πολλά παράπονα για τη μικρή παρουσία του. Όπως ακούσαμε στην «Πρωινή Μελέτη»

Τα πρώτα σύννεφα φαίνεται ότι έχουν επισκιάσει την... ωραία ατμόσφαιρα του Πρωινού ΑΝΤ1, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα ένα μέλος του πάνελ έχει πολλά παράπονα για τη μικρή παρουσία του. Όπως ακούσαμε στην «Πρωινή Μελέτη» η Χριστίνα Πολίτη είναι εκνευρισμένη επειδή η παρουσία της στο πάνελ περιορίζεται σε ελάχιστα λεπτά και πιο ελάχιστα πλάνα από τον σκηνοθέτη.

Η ίδια θεωρεί ότι δικαιούται περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο και τα παράπονα της ακούσαμε ότι τα εξέφρασε στον Χρήστο Φερεντίνο. Αυτός έδειξε μία κάποια κατανόηση, λέγοντας της ότι είναι αρχή ακόμη. Μόλις πιάσουν ρυθμό, όλα θα διορθωθούν. Μία συμβουλή: Αν δεν βάλουν μονωτική ταινία στην Κατερίνα Ζαρίφη, να μας συγχωράνε, αλλά ούτε ρυθμό θα πιάσουν, ούτε άλλος θα καταφέρει να μιλήσει.

Και γιατί υποψιαζόμαστε ότι μπορεί να υπάρχει και μία δυσαρέσκεια για τη συγκεκριμένη περίπτωση; Μην ξεχνάς ότι η Ζαρίφη πετάγεται συνέχεια, διακόπτει για να πει τις κρυάδες της, ενώ ακούσαμε ένα πρωινό την Πολίτη να της κάνει με ευγενικό τρόπο παρατήρηση ότι διακόπτει τον ειρμό της. Αν πήρε χαμπάρι η Ζαρίφη; Αμέ...