Η Ναταλία αρχηγόπουλο και η Παπαβασιλείου...

26.10.2011
Πολλά έχουν ακουστεί και συνεχίζουν να ακούγονται για τη σχέση της Ναταλίας Γερμανού με την Έλενα Παπαβασιλείου. Η συνύπαρξη τους στον λαχανί καναπέ του «μες στην καλή χαρά» έχει γίνει αντικείμενο συζητήσεων και αγαπημένο θέμα για φήμες και σενάρια. Οι δύο κυρίες συνέχεια διαψεύδουν, αλλά κατά ένα μαγικό τρόπο

Πολλά έχουν ακουστεί και συνεχίζουν να ακούγονται για τη σχέση της Ναταλίας Γερμανού με την Έλενα Παπαβασιλείου. Η συνύπαρξη τους στον λαχανί καναπέ του «Μες στην καλή χαρά» έχει γίνει αντικείμενο συζητήσεων και αγαπημένο θέμα για φήμες και σενάρια. Οι δύο κυρίες συνέχεια διαψεύδουν, αλλά κατά ένα μαγικό τρόπο, όσο διαψεύδουν, τόσο φουντώνουν οι φήμες.

Αλλά κομμάτια να γίνει, εκείνες επιμένουν να λένε ότι όλα είναι μια χαρά. Και το ίδιο έκανε γι ακόμη μία φορά, η Παπαβασιλείου, η οποία διέψευσε κατηγορηματικά στην κάμερα του Star ότι υπάρχει κόντρα με τη Ναταλία. «Κάθε εβδομάδα είναι και πιο όμορφα. Πραγματικά, κάθε αλλαγή θέλει και προσαρμογή, αλλά είμαστε πολύ καλά. Όλα αυτά που λένε δεν συμβαίνουν».

Όσο για τη συμμετοχή της στην εκπομπή είπε: «Εγώ κάνω αυτό που μου ζήτησε το κανάλι. Να συμμετέχω στην εκπομπή της Ναταλίας κι εύχομαι να δώσω στο ρόλο που μου έχουν δώσει, ό, τι καλύτερο μπορώ». Και για το τέλος ξεκαθάρισε και τους ρόλους που έχει ο καθένας στην εκπομπή. Έτσι, για να μας λυθεί μια και καλή η απορία: «Η Ναταλία είναι η αρχηγός κι εμείς είμαστε η ομάδα της».