Πειρασμός: Ο Μπεχλούλ ζητάει συγνώμη από την Μπιχτέρ

26.10.2011
Η Μπιχτέρ θέλοντας να βεβαιωθεί πως η Ελίφ, η αρραβωνιαστικιά του Μπεχλούλ είχε σχέση με τον Χιλμί, της στήνει μια παγίδα και τότε βλέπει όλες τις αμφιβολίες της... να επιβεβαιώνονται! Από εκείνη τη στιγμή και μετά η Ελίφ θεωρεί

Η Μπιχτέρ θέλοντας να βεβαιωθεί πως η Ελίφ, η αρραβωνιαστικιά του Μπεχλούλ είχε σχέση με τον Χιλμί, της στήνει μια παγίδα και τότε βλέπει όλες τις αμφιβολίες της... να επιβεβαιώνονται! Από εκείνη τη στιγμή και μετά η Ελίφ θεωρεί τη Μπιχτέρ μεγάλη απειλή και παίρνει τα μέτρα της. Κανείς όμως δεν μπορεί να φανταστεί τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν με τον Χιλμί!

Ο Μπεχλούλ, εκνευρισμένος από τα γεγονότα, έρχεται αντιμέτωπος με τη Μπιχτέρ, για να μάθει τους σκοπούς της. Τότε η Φιρντέβς εκμεταλλεύεται την ένταση που υπάρχει μεταξύ τους και καταλήγει... στον εκβιασμό! Η Μπιχτέρ καταφεύγει στον Αντνάν για να απομακρυνθεί από τον Μπεχλούλ, ενώ ο Μπεχλούλ μετανιωμένος που έφτασε την ένταση στα άκρα, ψάχνει τρόπους για να τον συγχωρέσει η Μπιχτέρ. Μη βρίσκοντας όμως ανταπόκριση από τη Μπιχτέρ και καθώς η σκέψη της έχει κυριεύσει το μυαλό του... αποφασίζει να κάνει δύο μεγάλα βήματα!