Σοκ: Αποχωρεί ο Κωστέτσος από το Dancing on ice;

25.10.2011
Μία μία τις μετράει τις απώλειες το Dancing on ice, που περιττό να πούμε ότι θυμίζει… επείγοντα του ΚΑΤ. Ο ένας μετά τον άλλον celebrity τραυματίζεται πάνω στη «μάχη» και κάποιο εξ’ αυτών σκέφτονται ακόμη και να αποχωρήσουν

Μία μία τις μετράει τις απώλειες το Dancing on ice, που περιττό να πούμε ότι θυμίζει… επείγοντα του ΚΑΤ. Ο ένας μετά τον άλλον celebrity τραυματίζεται πάνω στη «μάχη» και κάποιο εξ’ αυτών σκέφτονται ακόμη και να αποχωρήσουν. Ωστόσο, τη μεγάλη την «βόμβα» έρχεται να την ρίξει ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο οποίος έτσι που το πάει με τους τραυματισμούς, στο τέλος θα βγάλει κολεξιόν με γάζες!

Όπως έγραψε, λοιπόν, στοTwitter σκέφτεται πολύ σοβαρά να την κάνει από το show πριν καν αυτό ξεκινήσει να προβάλλεται. Έχει απογοητευτεί ο άνθρωπος με τόσες τούμπες κι άρχισε να το παίρνει αλλιώς. «Δεν ξέρω… αρχίζω και τα φτύνω… με βλέπω να την κάνω. Ευχαριστώ για το ηθικό support όλους τους φίλους, αλλά δεν υπόσχομαι τίποτα. Έχω και το Show μου ταυτόχρονα και δε νομίζω ότι η φυσική μου κατάσταση και τα νεύρα μου αντέχουν πλέον τόση πίεση» Και συνέχισε τις αναρτήσεις και το δράμα του: «Μόλις έφυγα από την προπόνηση με χτυπημένο καρπό και ανεβαίνω Κολωνάκι για τα του fashion show το Σάββατο. Ααχχ Κούλαα!».

Αααχ Κούλα μην το συζητάς. Μόνο που στο τέλος, αυτοί που θα το πουν θα είναι οι του ΑΝΤ1. Θα κάνουν πρεμιέρα και δεν θα έχουν παίκτη… αρτιμελή για να χορέψει….