«Πρωινό mou»: Άναψαν φωτιές τα φιλιά της Σταματίνας!

12.10.2011
Παραλίγο... σύρραξη θα είχαμε στο «Πρωινό mou» κι ας είναι καλά τα φιλιά, δηλαδή τα «γλωσσόφιλα» της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον γάμο της. Ναι, ναι αυτά τα αξεπέραστα φιλιά που έδωσε στον γαμπρό, Θέμη Σοφό

Παραλίγο... σύρραξη θα είχαμε στο «Πρωινό mou» κι ας είναι καλά τα φιλιά, δηλαδή τα «γλωσσόφιλα» της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον γάμο της. Ναι, ναι αυτά τα αξεπέραστα φιλιά που έδωσε στον γαμπρό, Θέμη Σοφό και ως φαίνεται, ακόμη την κυνηγούν. Η Σταματίνα που λες, ήταν καλεσμένη στον Γιώργο Σατσίδη και μεταξύ άλλων μίλησε για τα φιλιά που έδωσε στον γάμο της, δηλώνοντας πώς τώρα θα ήταν πιο προσεκτική.

Τη συνέντευξη, λοιπόν, της Τσιμτσιλή κλήθηκε να παρουσιάσει η Σάσα Σταμάτη, η οποία και το έκανε, αλλά με το δικό της τρόπο. Και για την Σάσα (και για εμάς δηλαδή) τα «καυτά» φιλιά της Σταματίνας είναι... γλωσσόφιλα, που μία που το άκουσε η Φαίη Σκορδά και μία που έγινε έξαλλη.

Αλλά αυτή δεν ήταν η μόνη της διαφωνία με την Σάσα, αφού μετά το βίντεο σχολίασαν τις δηλώσεις της και όσα έλεγε η Σταμάτη την έβρισκαν αντίθετη. Πάντως, η Τσιμτσιλή έχει βρει κακό μπελά από την Σάσα, η οποία τις προάλλες της είχε πει πως θα πάει καλεσμένη στην βάφτιση των παιδιών της, «όταν... την γκαστρώσει ο Θέμης». Η Σταματίνα έκανε πώς δεν το άκουσε, ενώ υπήρξε κι άλλο «επεισόδιο» μεταξύ τους, όταν είχαν σύνδεση με το «Πρωινό mou» και τη στιγμή που η Σάσα μιλούσε κολακευτικά για τον Λιάγκα, η Τσιμτσιλή σχολίασε: «Σταμάτα το γλείψιμο, σε πήρανε».

Στην Σταμάτη κάτι τέτοια δεν τα λες για να έρθει η πληρωμένη απάντηση της: : "Γιατί Σταματίνα μου εσύ δεν γλείφεις;" Μετά, η Σταματίνα ανταπάντησε με έντονο κάπως ύφος: «Εγώ ναι, ναι, βλέπω το αποτέλεσμα κατάλαβες...» Και ναι τα κορίτσια είναι... μία ωραία ατμόσφαιρα.