Μα τι ωραία ατμόσφαιρα στο Πρωινό του ΑΝΤ1!

12.10.2011
Πρεμιέρα κάνει την ερχόμενη Δευτέρα (17/10) το νέο πρωινό του ΑΝΤ1 και οι παρουσιαστές της εκπομπής – «μαμούθ» είπαν να έρθουν... πιο κοντά. Να κάνουν ένα... to know us better, να γίνουν όλοι τους μία «ωραία ατμόσφαιρα» και να ξεκινήσουν δυναμικά στην πρωινή ζώνη. Και πού καλύτερο μέρος και ποία καλύτερη επιλογή

Πρεμιέρα κάνει την ερχόμενη Δευτέρα (17/10) το νέο πρωινό του ΑΝΤ1 και οι παρουσιαστές της εκπομπής – «μαμούθ» είπαν να έρθουν... πιο κοντά. Να κάνουν ένα... to know us better, να γίνουν όλοι τους μία «ωραία ατμόσφαιρα» και να ξεκινήσουν δυναμικά στην πρωινή ζώνη. Και πού καλύτερο μέρος και ποία καλύτερη επιλογή για ένα... to know us better από ένα εστιατόριο για μάσα. Γιατί ο μεζές και ο οίνος σε φέρνουν πάντα πιο κοντά.

Και το αυτό συνέβη με τη νέα παρέα του «Πρωινού ΑΝΤ1», αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το «Hello». Οι παρουσιαστές, Γιώργος Παπαδάκης, Χρήστος Φερεντίνος, Σίσσυ Χρηστίδου, Λίτσα Πατέρα και Αργυρώ Μπαρμπαρίγου βρέθηκαν στο εστιατόριο της τελευταίας στο Κολωνάκι και τα πέρασαν... μούρλια.

Να τα γέλια, να τα πειράγματα, δεν υπήρχε ούτε μία φωτογραφία της Σίσσυς που να έχει κλειστό το στόμα. Αγκύλωση πρέπει να έπαθε εκείνο το βράδυ από το πολύ γέλιο. Από κοντά ήταν και η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία είναι τελευταία προσθήκη στην εκπομπή. Στο «Πρωινό ΑΝΤ1» θα είναι επίσης ως μόνιμοι συνεργάτες/πάνελ ο Σπύρος Σούλης, η Αντωνία Καλιμούκου και η Χριστίνα Πολίτη!