Νέα "καρφιά" Μουτσινά για εγκυμοσύνη της Καραβάτου!

22.02.2011
Αν έχει τέτοιους φίλους, τι να τους κάνει τους οχτρούς η Κατερίνα Καραβάτου; Τη στιγμή που οι φήμες περί εγκυμοσύνης της έχουν φουντώσει για τα καλά και το ένα δημοσίευμα μετά το άλλο υποστηρίζει ότι η παρουσιάστρια διανύει τους πρώτους

Αν έχει τέτοιους φίλους, τι να τους κάνει τους οχτρούς η Κατερίνα Καραβάτου; Τη στιγμή που οι φήμες περί εγκυμοσύνης της έχουν φουντώσει για τα καλά και το ένα δημοσίευμα μετά το άλλο υποστηρίζει ότι η παρουσιάστρια διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, έρχονται ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη και την «δίνουν» κανονικά.

Γιατί, βλέπεις η Καραβάτου όχι μόνο τηρεί σιγή ιχθύος, αλλά διαψεύδει τα περί πελαργού, τόσο η ίδια όσο και οι στενοί της συνεργάτες. Αλλά ο Μουτσινάς δεν παίρνει χαμπάρι και μέσα σε τρεις μέρες έχει «καρφώσει» το μυστικό της φίλης του. Την πρώτη φορά ευχήθηκε στην Καραβάτου «Να σου ζήσει», αντί να της πει «περαστικά», ενώ την Τρίτη μέσα από τη στήλη του «Ρούχα» όταν έφτασε η σειρά να σχολιάσει τις ενδυματολογικές της επιλογές, σχολίασε το ριχτό φόρεμα της Κατερίνας.

«Ααααα, η Κατερίνα με ριχτό. Δες τι ωραίο, άνετο ριχτό» είπε με νόημα και από δίπλα η άλλη η σπιούνα η Ηλιάκη σιγοντάριζε. Η Καινούργιου προσπάθησε να τους πείσει ότι φέτος είναι μόδα τα sixties, αλλά ο Μουτσινάς χαμπάρι γιοκ. «Ναι, είναι πάντα μόδα για εννέα μήνες». Οκ, το καταλάβαμε. Να δούμε η Καραβάτου κατά πόσο θα καταλάβει το χιούμορ των πρώην συνεργατών της.