«Ελένη μου, σ’ αγαπώ, σ’ εκτιμώ, αλλά...»

05.03.2010
Στη φιλία δεν υπάρχουν «πρέπει» και «θέλω». Όπως συμβαίνει και με την Ελένη Μενεγάκη και τον Λάκη Λαζόπουλο!

Στη φιλία δεν υπάρχουν «πρέπει» και «θέλω». Όπως συμβαίνει και με την Ελένη Μενεγάκη και τον Λάκη Λαζόπουλο! Και μπορεί εκείνη να μην έχει ζητήσει ποτέ και από κανέναν κάποια προσωπική χάρη, αλλά μετά την προβολή της εκπομπής του Λάκη, την προηγούμενη εβδομάδα, επικοινώνησε μαζί του αμέσως...

Λάκη μου, σε θερμοπαρακαλώ να μη συνεχίσεις με το θέμα του διαζυγίου μου στο επόμενο «Τσαντίρι». Σ’ το ζητάω σαν προσωπική χάρη, είπε η οικοδέσποινα της πρωινής ζώνης του Alpha στον πιο διάσημο τηλεοπτικό γύφτο.

Δυστυχώς, όμως, η Ελένη δεν εισέπραξε την απάντηση που ήθελε.

Ελενίτσα μου, τη στιγμή που όλα τα ΜΜΕ ασχολούνται νυχθημερόν μαζί σου, δεν θα μπορούσα να μην ασχοληθώ εγώ. Ειδικά όταν όλες οι εκπομπές του καναλιού μας δεν αφιέρωσαν δευτερόλεπτο από τον τηλεοπτικό τους αέρα. Πραγματικά σε αγαπάω, αλλά δεν θα μπορέσω να σου κάνω το χατίρι.

Ο Λάκης απέδειξε για ακόμα μια φορά πως δεν δέχεται υποδείξεις για τα θέματα με τα οποία ασχολείται στο «Τσαντίρι» του και σατιρίζει. Αν σταθούμε μάλιστα στα λόγια του, πράγματι ο Alpha, ένα κανάλι που έχει κάνει στροφή από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία, σιωπά όσον αφορά το θέμα της αγαπημένης όλων μας Ελένης. Ούτε στο «Κους Κους» ούτε στο «Δέστε τους», αλλά ούτε στο πρωινό μαγκαζίνο «Πάνω στην ώρα» και το «Μες στην καλή χαρά» ακούσαμε λέξη για το διαζύγιο της δεκαετίας! Σίγουρα δεν ήθελαν να φέρουν σε δύσκολη θέση τη συνάδελφό τους, αλλά η αλήθεια είναι πως έχαναν πολλές μονάδες τηλεθέασης, τις οποίες κέρδιζαν οι «απέναντι» εκπομπές.

Μετά την απάντηση του Λάκη η Ελένη δεν επέμεινε, αφού ήδη αισθανόταν περίεργα που είχε μπει σε μια τέτοια διαδικασία! Άλλωστε, δεν θέλει να ζητάει χάρη από κανέναν. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αντιμετωπίσει πλέον το θέμα από δω και στο εξής ο πολυτάλαντος Λάκης!

Σε άσχημη κατάσταση η Ελένη
Μπορεί η «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» να δείχνει ευδιάθετη, χαρούμενη και με διάθεση να αφήσει πίσω της ότι τη στεναχώρησε, τα πράγματα όμως πίσω από τις κάμερες είναι τελείως διαφορετικά. Όταν πέφτουν οι τίτλοι τέλους του «Καφέ», η Ελένη δεν μπορεί να κρύψει το άγχος και τη στεναχώρια της για όλα όσα έχουν συμβεί στην προσωπική της ζωή.

Η όρεξη που είχε παλιά για το φαγητό και η συνήθειά της να τσιμπολογάει όλα όσα μαγειρεύονται και έρχονται από τα catering στο πλατό της εκπομπής... της έχει κοπεί! Αυτό όμως που ανησυχεί ακόμη περισσότερο τους δικούς της ανθρώπους είναι ότι ενώ είχε απαλλαγεί οριστικά από την κακιά συνήθεια του τσιγάρου, έχει αρχίσει και πάλι να καπνίζει, αν και όχι συστηματικά.

Εκείνη που ανησυχεί περισσότερο απ’ όλους είναι φυσικά η μητέρα της, η κυρία Ζέτα. Γι’ αυτό φροντίζει η ίδια προσωπικά τα γεύματα της παρουσιάστριας όταν εκείνη βρίσκεται σπίτι και προσπαθεί να φτιάχνει τα αγαπημένα της φαγητά, με την ελπίδα να ξαναβρεί την όρεξή της.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ