Μαντόνα και Ιησούς μαζί στο καρναβάλι!

11.02.2010
Όπως φαίνεται, αυτός ο χωρισμός δεν ήταν για να κρατήσει, αφού η Μαντόνα και ο Ιησούς Λους εθεάθησαν μαζί για δύο μέρες διαδοχικά, τη μία σε εστιατόριο και τη δεύτερη σε κλαμπ του Ρίο Ντε Τζανέιρο.



Όπως φαίνεται, αυτός ο χωρισμός δεν ήταν για να κρατήσει, αφού η Μαντόνα (Madonna) και ο Ιησούς Λους (Jesus Luz) εθεάθησαν μαζί για δύο μέρες διαδοχικά, τη μία σε εστιατόριο και τη δεύτερη σε κλαμπ του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Σύμφωνα με βραζιλιάνικα ΜΜΕ, οι δυο τους μένουν μαζί στο πολυτελές ξενοδοχείο "Fasano", στην καρδιά της παραλίας Ιπανίμα. Στο ίδιο ξενοδοχείο μένει αυτές τις μέρες και η Μπιγιονσέ (Beyoncé) που βρέθηκε στη χώρα για μία σειρά από συναυλίες.

Την Τρίτη το βράδυ, η 51χρονη 'βασίλισσα της ποπ' και ο καλός της, πήγαν στο εστιατόριο "Botticella" στο Λάργκο ντα Μπάρα από όπου έφυγαν περίπου στις 11 το βράδυ, τοπική ώρα. Μαζί τους ήταν και τα παιδιά της σταρ, Λούρδη (Lourdes) 13 ετών και Μέρσι Τζέιμς (Mercy James) 4, τα οποία τη συνοδεύουν στο ταξίδι της στη Βραζιλία απολαμβάνοντας το λαμπερό καρναβάλι του Ρίο.

Την περασμένη εβδομάδα είχαν κυκλοφορήσει έντονες φήμες ότι ο 23χρονος Ιησούς παράτησε τη βασίλισσα της ποπ επειδή δεν είχαν τίποτα κοινό, ενώ σε εκείνη χρεώθηκε μια μικροσχέση με τον Ισπανό ηθοποιό και μοντέλο Τζον Κορταχαρένα (Jon Kortajarena), 24 ετών.

Όμως, με αυτή την κοινή εμφάνισή τους, αποδεικνύουν ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά. Μετά το δείπνο της Τρίτης, ακολούθησε άλλη έξοδος την Τετάρτη, αυτή τη φορά για κλάμπιγκ.

Πέρα από τη μουσική, η Μαντόνα απόλαυσε τον καλό της ενώ εκείνος έβγαλε την την μπλούζα του και χόρεψε με φίλους του. Έκανε πολύ ζέστη φαίνεται! Εκείνη δεν τον συνόδεψε στην πίστα. Προτίμησε να μείνει καθιστή και να τον θαυμάζει από μακριά! Άλλωστε, στα 51 της, είχε τα διπλάσια χρόνια από τον μέσο όρο των θαμώνων του "Circus Nightclub". Ίσως γι' αυτό και να φαινόταν και κάπως νυσταγμένη, όπως παρατήρησαν κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στη Βραζιλία, η Μαντόνα έκανε και αρκετή φιλανθρωπική δουλειά. Μεταξύ άλλων, ταξίδεψε στο Σάο Πάολο όπου συνάντησε τον κυβερνήτη της πόλης -και πιθανό επόμενο πρόεδρο της χώρας, σύμφωνα με πολλούς- Χοσέ Σέρα (Jose Serra) με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο και να συγκεντρώσει δωρεές για τη φιλανθρωπική κίνηση "Success for Kids".