Η Μαντόνα στους κόλπους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας

11.10.2010
Στην βρετανική βασιλική αυλή μπαινοβγαίνει αυτή την εποχή η 52χρονη "βασίλισσα της ποπ" προκειμένου να μάθει όλα τα μυστικά του ειδυλλίου ανάμεσα στον βασιλιά Εδουάρδο τον Η' και τη διαζευγμένη Γουόλις Σίμπσον που οδήγησε στο σκάνδαλο της διαδοχής του 1936 και που αποτελεί το θέμα της νέας της ταινίας με τίτλο "Royal W.E".

Στη βρετανική βασιλική αυλή μπαινοβγαίνει αυτή την εποχή η 52χρονη "βασίλισσα της ποπ" προκειμένου να μάθει όλα τα μυστικά του ειδυλλίου ανάμεσα στον βασιλιά Εδουάρδο τον Η' και τη διαζευγμένη Γουόλις Σίμπσον που οδήγησε στο σκάνδαλο της διαδοχής του 1936 και που αποτελεί το θέμα της νέας της ταινίας με τίτλο "W.E".

Ανάμεσα στους βασικούς της συμβουλάτορες της Μαντόνα (Madonna) είναι ο πρίγκιπας Εδουάρδος και η πριγκίπισσα Μάικλ του Κεντ, αλλά παράλληλα η ίδια συνεργάζεται και με διάφορους ιστορικούς και αυλικούς του Μπάκινγκχαμ, προκειμένου η αφήγηση της να είναι ακριβής ακόμη και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Στο πλευρό της τελειομανούς σταρ βρίσκονται επίσης ο δούκας και η δούκισσα του Γκλάουσεστερ, ενώ σύμφωνα με μία πηγή: "Έχει ενοχλήσει όλη την βασιλική οικογένεια, ρωτώντας έναν, έναν αν θέλουν να τη συναντήσουν και πολλοί απ' αυτούς άρπαξαν την ευκαιρία. Κάποιοι από τους πιο ηλικιωμένους αρνήθηκαν, αλλά άλλοι όπως η πριγκίπισσα Μάικλ του Κεντ και ο πρίγκιπας Εδουάρδος του Γκλάουσεστερ πήδηξαν από την χαρά τους".

Το ρομαντικό δράμα, όπου πρωταγωνιστούν ο Τζέιμς Ντ'Άρσι και η Αντρέα Ράιζμποροου, είναι η δεύτερη σκηνοθετική απόπειρα της Μαντόνα, η οποία έχει βαλθεί να βάλει τα γυαλιά στους κρητικούς που απέρριψαν "μετ' επαίνων" την πρώτη της ταινία "Filth and Wisdom", πριν δύο χρόνια.

Η υπόθεση του "W.E", εστιάζει στο πώς ο Εδουάρδος παραιτήθηκε από τον βρετανικό θρόνο για να παντρευτεί την κυρία Σίμπσον -η οποία ήταν ακόμη παντρεμένη με τον δεύτερο σύζυγο της όταν γνωρίστηκαν- και σε μια σύγχρονη ιστορία μιας παντρεμένης γυναίκας και έναν ρώσο φρουρό.

"Στην αρχή, το Παλάτι ήταν επιφυλακτικό στο να αποκαλύψει ιστορικές λεπτομέρειες για την ταινία. Αλλά, όταν έμαθαν ότι πίσω από την εταιρεία παραγωγής που τους έκανε την πρώτη επαφή, βρισκόταν η Μαντόνα πρόσφεραν όλη την υποστήριξη τους και κανόνισαν συναντήσεις με ανθρώπους-κλειδιά", συνεχίζει η ίδια πηγή.