Οι γυναίκες θα "πνίξουν" τον Ματ Ντέιμον

13.10.2010
Κορίτσι θα είναι και τρίτο παιδί του 40χρονου ηθοποιού, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος χθες στην εκπομπή του Ντέιβιντ Λέτερμαν (Cavid Letterman).


Κορίτσι θα είναι και το τρίτο παιδί του 40χρονου ηθοποιού, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος χθες στην εκπομπή του Ντέιβιντ Λέτερμαν (Cavid Letterman).

Οι άλλες κόρες του Ματ Ντέιμον (Matt Damon) είναι η 4χρονη Ισαμπέλα (Isabella) και η 2χρονη Τζία (Gia) ενώ την οικογένεια συμπληρώνει η 11χρονη Αλέξια (Alexia), η μεγαλύτερη κόρη της συζύγου του Λουτσιάνα Μπαρόσο (Luciana Barroso) από προηγούμενη σχέση της.

"Είμαι ενθουσιασμένος", δήλωσε ο Ντέιμον, προσθέτοντας ότι ανυπομονεί να γνωρίσει την καινούρια μικρούλα. "Το να μεγαλώνεις κορίτσια είναι υπέροχο. Είναι ένας ολόκληρος νέος κόσμος. Όμως, δεν μπορώ να βρω μια στολή πριγκίπισσας που να κάνει και σε μένα", αστειεύτηκε στη συνέχεια, ενώ τόνισε το πόσο διαφορετικά είναι τα παιδιά του παρότι τα μεγαλώνουν οι ίδιοι γονείς.

Την Κυριακή, η πολύ έγκυος κυρία Ντέιμον συνόδεψε τον άντρα της στην πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας του στη Νέα Υόρκη και η κοιλίτσα της έκλεψε -στην κυριολεξία- την παράσταση. Η Λουτσιάνα φόρεσε ένα κολλητό λεοπάρ φόρεμα που τόνιζε την ολοστρόγγυλη κοιλιά της και κέρδισε, όπως ήταν φυσικό, όλα τα φλας, αλλά και τα χαμόγελα.

Η τελευταία ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού -το τρέιλερ της οποίας μπορείτε να δείτε στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση- λέγεται "Hereafter" και φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Κλιντ Ίστγουντ (Clint Eastwood).

Πρόκειται για ένα μεταφυσικό θρίλερ που παρουσιάζει τις παράλληλες ιστορίες τριών ανθρώπων οι ζωές των οποίων έχουν επηρεαστεί από τον θάνατο με κάποιον τρόπο.

Ο Ντέιμον γνώρισε την αργεντίνικης καταγωγής, μπαργούμαν Λουτσιάνα το 2003 στο Μαϊάμι, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "Οι κολλητοί". Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο δύο χρόνια αργότερα και σήμερα ζουν ευτυχισμένοι με τις κόρες τους στη Νέα Υόρκη.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα