Ο πρίγκιπας Χάρι μετακόμισε στης Τσέλσι

25.01.2010
Ο πρίγκιπας Χάρι (Prince Harry) μετακόμισε στο 1,7 εκατομμυρίων ευρώ διαμέρισμα της Τσέλσι Ντέιβι (Chelsy Davy), στην αριστοκρατική περιοχή Μπελγκράβια του Λονδίνου.



Ο πρίγκιπας Χάρι (Prince Harry) μετακόμισε στο 1,7 εκατομμυρίων ευρώ διαμέρισμα της Τσέλσι Ντέιβι (Chelsy Davy), στην αριστοκρατική περιοχή Μπελγκράβια του Λονδίνου.

Αυτό τον καιρό ο Χάρι εκπαιδεύεται ως πιλότος ελικοπτέρων στην Αεροπορική βάση του Middle Wallop στο Hampshire κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά τα σαββατοκύριακα χρησιμοποιεί ως βάση, το σπίτι της Τσέλσι. Η καλή του, του έδωσε τα κλειδιά για το τριών δωματίων διαμέρισμά της, ενώ ταυτόχρονα έχει επιτρέψει και στους ειδικούς βασιλικούς φρουρούς του να μένουν εκεί, επίσης.

Η 24χρονη νεαρή δικηγόρος από την Ζιμπάμπουε, ανέβαλε για λίγο καιρό την εργασία που της προσφέρθηκε από το μεγάλο δικηγορικό γραφείο "Allen & Overy", και αποφάσισε να εκμεταλλευτεί αυτό τον χρόνο διαφορετικά. Αυτές τις μέρες μάλιστα βρίσκεται στην Νότια Αφρική.

Εκείνη και ο Χάρι, πέρασαν τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς στον Μαυρίκιο μαζί με τους γονείς της, Τσαρλς (Charles) και Μπέβερλι (Beverley) και τον αδελφό της Σον (Sean), ο οποιός, μάλιστα λέγεται ότι "λατρεύει" τον νεαρό πρίγκιπα.

Σύμφωνα με φίλους της, ο Χάρι ήταν "μόνιμος" στο σπίτι της στη Μπελγκράβια ακόμη και πριν από τα Χριστούγεννα.

Χάρι έμενε στο σπίτι της Τσέλσι κάθε Σαββατοκύριακο και το προσωπικό ασφαλείας του, επίσης", αποκάλυψε μια πηγή. "Το διαμέρισμα έχει τρία μεγάλα υπνοδωμάτια. Η Τσέλσι και ο Χάρι μοιράζονται το μάστερ και τα δύο άλλα είναι πάντα έτοιμα, σε περίπτωση που κάποιος άλλος από την οικογένεια έρθει ξαφνικά".

"Έχουν κάνει πολλές φορές πάρτι και ο Χάρι τη βοηθάει πάντα. Είχε ήδη φέρει αρκετά πράγματά του στο διαμέρισμα και έλεγε ότι προτιμά να μένει εκεί παρά στο Clarence House -την επίσημη κατοικία του πρίγκιπα της Ουαλίας- το οποίο δεν είναι και αυτό που θα περίμενε κανείς από ένα παλάτι. Είναι αρκετά μικρό στην πραγματικότητα και όταν μένουν εκεί και ο Γουίλιαμ (William) με την Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton), τότε είναι πολύ στριμωγμένα".

Ο Χάρι, 25χρονών και ο Γουίλιαμ 27, έχουν φυσικά και τα δικά τους δωμάτια στην κατοικία του πατέρα τους στο Λονδίνο και πριν από δύο χρόνια έφτιαξαν εκεί ένα μικρό γυμναστήριο. Πολύ συχνά φιλοξενούν σε αυτό το σπίτι φίλους για ποτά ή για δείπνο και έχουν τη δική τους κουζίνα, αλλά ο χώρος που έχουν στη διάθεσή τους είναι σχετικά μικρός.

Οι γονείς της Τσέλσι, της αγόρασαν το ακίνητο στη Μπελγκράβια όταν αποφάσισε ότι θα μείνει μόνιμα στο Λονδίνο. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Λιντς με μεταπτυχιακό στα Νομικά την περασμένη άνοιξη, αλλά από εκείνη την περίοδο, η 6χρονη σχέση της με τον πρίγκιπα είχε πολλά σκαμπανεβάσματα.

Τον περασμένο Ιανουάριο, το ζευγάρι χώρισε και οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν με άλλους. Ο Χάρι είχε μια σύντομη σχέση με την τηλεοπτική παρουσιάστρια Κάρολαϊν Φλακ (Caroline Flack) και η Τσέλσι βγήκε κάποια ραντεβού με τον κατασκευαστή -και φίλο του Χάρι, παρακαλώ- Νταν Φίλιπσον (Dan Philipson).

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού όμως, η εφημερίδα "The Mail on Sunday" αποκάλυψε ότι είχαν αρχίσει οι μυστικές συναντήσεις μεταξύ τους και ότι η Τσέλσι είχε βοηθήσει στην οργάνωση των 25ων γενεθλίων του πρίγκιπα τον Σεπτέμβριο.

Στη συνέχεια, το ζευγάρι φωτογραφήθηκε μαζί τον Οκτώβριο στο Λονδίνο μετά το τέλος της πρώτης φάσης της στρατιωτικής εκπαίδευσης του Χάρι. Ένας φίλος είπε: "Η Τσέλσι και ο Χάρι είναι πολύ ερωτευμένοι και η σχέση τους είναι σοβαρή". "Εκείνη έχει αρχίσει να φορά το δαχτυλίδι με το μπλε τοπάζι που της έδωσε εκείνος σε κάποια γενέθλια. Το αγαπά ιδιαίτερα".

Υποθέσεις σχετικά με επικείμενους αρραβώνες ωστόσο, είναι μάλλον κάπως πρόωρες, σύμφωνα με φίλους της Τσέλσι: "Δεν είναι έτοιμη να αρραβωνιαστεί τώρα. Η Τσέλσι δεν είναι τέτοιο κορίτσι. Θέλει να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και να περάσει ωραία".

"Ο Χάρι όμως, και εκείνη έχουν δηλώσει τη δέσμευσή τους ο ένας στον άλλο και έχουν πει και οι δύο ότι θέλουν να είναι μαζί".

Η Τσέλσι σχεδιάζει να βρεθεί με τον "γατούλη" της, όπως χαϊδευτικά αποκαλεί τον Χάρι στο Κέιπ Τάουν τον Ιούνιο, στη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλου. Και εκείνος σε μήνυμα που δημοσίευσε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook έγραψε "Κέιπ Τάουν... ανυπομονώ. Μου λείπεις πολύ".

Και ενώ η Τσέλσι είναι απασχολημένη σχεδιάζοντας την "χρονιά-διάλλειμα" που διανύει τώρα, με επόμενο σταθμό ένα ταξίδι στην Ταϊλάνδη με τις φίλες της, ο Χάρι πρέπει να στρωθεί στη δουλειά. Πρόκειται εξάλλου να προαχθεί από υπολοχαγός σε λοχαγό τον Μάιο, αξίωμα που θα τον φέρει στα.. ίσια με τον αδελφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Σημειώνουμε όμως, ότι επίσημο σχόλιο σχετικά με τα δεδομένα της διαμονής του Πρίγκιπα Χάρι από το Clarence House δεν υπάρχει.