Ελένη - Ρούλα: τι κρύβει η νέα συμμαχία;

17.09.2010
Μπορεί ο νέος να είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς! Νέες δυνάμεις μπαίνουν στην αρένα και ο ανταγωνισμός στα πρωινάδικα αναμένεται ακόμη πιο δύσκολος. Όμως, οι δύο ισχυρές κυρίες του Alpha, που παίζουν στα δάχτυλα την τηλεόραση, προχώρησαν σε συμμαχία. Αποφασισμένες να βοηθήσει η μία την άλλη έχουν ένα και μόνο στόχο: την πρωτιά!

Μια καινούργια δυνατή συμμαχία αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στο τηλεοπτικό τοπίο. Ελένη Μενεγάκη και Ρούλα Κορομηλά ενώθηκαν σαν μια γροθιά κόντρα στον ανταγωνισμό. Μες στα μέλια είναι οι δύο κυρίες, λένε συνεργάτες τους από το κανάλι. Σε τέτοιο σημείο μάλιστα που συζητιέται ότι από εκείνους που θα εμφανιστούν στις πρώτες εκπομπές στο τεράστιο video wall της Ελένης στην infotainment εποχή της θα είναι και η Ρούλα. Και μάλιστα όχι μόνο μία φορά.

Όποτε η Ελένη χρειαστεί τη βοήθειά της στο πρωινό, κυρίως σε κοινωνικά και γυναικεία θέματα, η Ρούλα θα είναι κοντά της.

Πηγές από το κανάλι αναφέρουν ότι οι σχέσεις των δύο κυριών είναι άριστες και η Ρούλα δεν ξεχνάει ότι η Ελένη ήταν εκεί στη δική της πρεμιέρα έπειτα από τόσα χρόνια απουσίας. Η «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» βρέθηκε στην πρώτη εκπομπή του «Greek Idol» για να την εμψυχώσει, αλλά η Ρούλα δεν ξεχνάει και κάτι ακόμη... Την υπόσχεση που είχε δώσει τότε η ίδια ότι θα πιουν μαζί τον καφέ τους!

Τώρα λοιπόν που το δίδυμο Λιάγκα - Σκορδά μπαίνει δυναμικά στην τηλεοπτική αρένα και «απειλεί» ως καινούργιο τηλεοπτικό «προϊόν» η Ελένη έχει κηρύξει «γενική επιστράτευση»! Όλοι οι φίλοι της θα είναι εκεί, στην εκπομπή της, που φέτος δεν θα στηριχθεί μόνο στην ψυχαγωγία αλλά και στην ενημέρωση. Αλλά και το κανάλι στέκεται στο πλευρό της γνωστής παρουσιάστριας.

Όλα όσα έχει ζητήσει έχουν γίνει αποδεκτά από τους υπεύθυνους του Alpha, ενώ λέγεται ότι η πρώτη που συμφώνησε μαζί της ότι πρέπει να αλλάξουν εκ βάθρων το σκηνικό της ήταν η Ρούλα, που λειτουργεί ως σύμβουλος στο κανάλι. Και όσο περνάει ο καιρός, οι δύο κυρίες «δένουν» ακόμα πιο πολύ τη φιλία τους.

Βέβαια, η Ελένη δεν θα μείνει μόνο σε αυτές τις αλλαγές. Έχει αποφασίσει να ανανεώσει ακόμη και την εμφάνισή της. Δεν είναι τυχαίο ότι πριν από λίγες μέρες κατέληξε σε πιο ανοιχτό ξανθό χρώμα στα μαλλιά της και πιο νεανικό ντύσιμο, αφού ο στόχος της είναι να διατηρήσει τη μεγάλη απήχηση που έχει στα νεανικά κοινά.

Συγκεκριμένα, για την πρώτη εκπομπή έχει να επιλέξει ανάμεσα σε τρία φορέματα -πάντα σε στενή γραμμή-, για να αναδεικνύεται το αδυνατισμένο σώμα της, ένα γαλάζιο, ένα άσπρο κι ένα κόκκινο. Επικρατέστερο φαίνεται να είναι το γαλάζιο, γιατί θεωρεί ότι αυτό το χρώμα της φέρνει γούρι, ενώ και το ροζ, που είναι το αγαπημένο της και επικρατεί στο σκηνικό, της φτιάχνει τη διάθεση.