Τζέμα Άρτερτον: "Δεν είμαι απλά ένας κ***ς!"

16.09.2010
Παντιέρα φαίνεται ότι σήκωσε το πρώην κορίτσι του Τζέιμς Μποντ απέναντι σε όλο του Χόλιγουντ και στη στάση που κρατά προς στις γυναίκες η παγκόσμια κινηματογραφική βιομηχανία.


Παντιέρα φαίνεται ότι σήκωσε το πρώην κορίτσι του Τζέιμς Μποντ απέναντι σε όλο του Χόλιγουντ και στη στάση που κρατά προς στις γυναίκες η παγκόσμια κινηματογραφική βιομηχανία.

Μιλώντας στο περιοδικό "GQ", η Τζέμα Άρτερτον (Gemma Arterton) αποκάλυψε ότι όλοι την αντιμετωπίζουν σαν ένα κομμάτι κρέας και αυτό είναι κάτι που σιχαίνεται.

Η 24χρονη ηθοποιός που στις αρχές του καλοκαιριού παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Ιταλό διευθυντή πωλήσεων Στέφανο Κατέλι (Stefano Catelli), συμπλήρωσε επίσης ότι μπήκε πολλές φορές στον πειρασμό να αποχωρήσει από γυρίσματα λόγω παρόμοιας άσχημης συμπεριφοράς.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο γνωστό περιοδικό, η νεαρή ηθοποιός που ξεχώρισε την περσινή χρονιά με τη συμμετοχή της σε δύο μπλοκμπάστερς ("Η Σύγκρουση των Τιτάνων" και "Ο Πρίγκιπας της Περσίας") δήλωσε πολύ δυσαρεστημένη από τον κανόνα που θέλει τη γυναικεία παρουσία απλά να πλαισιώνει τον αντρικό χαρακτήρα σε κάθε ταινία του Χόλιγουντ χωρίς να έχει πραγματική υπόσταση.

"Θέλω να απολαμβάνω τη δουλειά μου και προτιμώ να συνεργάζομαι με ανθρώπους με τους οποίους τα πάω καλά και οι οποίοι με εκτιμούν και δεν με βλέπουν απλά σαν έναν ακόμη κ**ο", δήλωσε με ένταση η Άρτερτον συμπληρώνοντας ότι τόσα χρόνια το έχει νιώσει καλά στο πετσί της...

Κατά τα άλλα, η δυναμική Τζέμα παραδέχεται ότι νιώθει πολύ τυχερή για το πώς έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στη ζωή της επαγγελματικά γιατί κάποια στιγμή νόμιζε ότι θα έπαιζε για πάντα τους ίδιους ρόλους της ταπεινής, χτυπημένης από την μοίρα ερωτευμένης γυναίκας.

"Έχω βαρεθεί να διαβάζω σενάρια που θέλουν τη γυναίκα σε δεύτερο πλάνο, γι΄αυτό και ευχαριστήθηκα τους Τιτάνες και τον Πρίγκιπα της Περσίας", είπε συγκεκριμένα συμπληρώνοντας ότι ψάχνει για ρόλους που θέλουν τη γυναίκα πραγματική, όχι τέλεια και σέξι.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα