Αύριο "θα κρεμαστεί" ο Ρόμπι Γουίλιαμς

06.08.2010
Κι όμως τώρα, ο Ρόμπι Γουίλιαμς (Robbie Williams), έβαλε μυαλό, βρήκε κι ένα καλό κορίτσι κι ετοιμάζεται να παντρευτεί μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ήταν για χρόνια ένα από τα κακά παιδιά της βρετανικής αλλά και παγκόσμιας showbiz. Ο ίδιος παραδέχτηκε πως αφέθηκε έρμαιο στις ναρκωτικές ουσίες και τις λοιπές εξαρτήσεις.

Κι όμως τώρα, ο Ρόμπι Γουίλιαμς (Robbie Williams), έβαλε μυαλό, βρήκε κι ένα καλό κορίτσι κι ετοιμάζεται να παντρευτεί μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ο διεθνούς φήμης βρετανός τραγουδιστής θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του ? ηθοποιό στο επάγγελμα- Αΐντα Φιλντ (Ayda Field) σε πριβέ τελετή που θα λάβει χώρα στο παραμυθένιο νησάκι "Santa Catalina" κοντά στην Καλιφόρνια το Σαββάτο (7/8/2010).

Ο 36χρονος τραγουδιστής και η 31χρονη καλή του ενημέρωσαν τους φίλους και συγγενείς για τη γαμήλια τελετή πριν από μία εβδομάδα ? δυστυχώς πολύ αργά για να προλάβουν να προγραμματίσουν και να παραβρεθούν σε αυτή τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος "Take That" στο οποίο επέστρεψε ο Ρόμπι πρόσφατα.

Στο πλευρό του ο Γουίλιαμς θα έχει πάντως τον κολλητό του φίλο και κουμπάρο Τζόναθαν (Jonathan Wilkes) που πέταξε μέχρι το Λος Άντζελες για χάρη του κολλητού του. Μετά την τελετή, το ζευγάρι θα χαρεί το ταξίδι του Μέλητος που θα έχει διάρκεια 2 εβδομάδων και κατόπιν ο Ρόμπι θα επιστρέψει στη Βρετανία για την προώθηση του νέου cd single των "Take That" με τίτλο "Shame".

Πάντως, το εν λόγω νησάκι αποτελεί πραγματικό μαγνήτη για ζευγαράκια που ετοιμάζονται να παντρευτούν αφού περιγράφεται ως παράδεισος με κρυστάλλινα και διαυγή νερά ενώ επάνω του δεν υπάρχει ούτε ένας φωτεινός σηματοδότης και λείπει φυσικά και η κυκλοφοριακή κίνηση. Μέσα στη χρονιά πολλές ημερομηνίες είχαν ακουστεί ως πιθανές για το γάμο του διάσημου ζευγαριού.

Η νύφη, είναι αμερικανίδα ηθοποιός της τηλεόρασης που έχει εμφανιστεί σε πολλές σειρές όπως η διάσημη "Days of Our Lives" και ξεκίνησε να βγαίνει με το Ρόμπι το Μάιο του 2007.

Τον περασμένο Νοέμβριο Γουίλιαμς έκανε πρόταση γάμου στην Αΐντα κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης σε αυστραλιανό σταθμό αλά αργότερα διέψευσε το γεγονός υποστηρίζοντας πως επρόκειτο για αστείο.

Φυσικά, τα γεγονότα τον διέψευσαν και έτσι από αύριο ο Ρόμπι "θα κρεμαστεί" και επισήμως. Στο παρελθόν, ο Γουίλιαμς φλέρταρε με πολλές επώνυμες κυρίες όπως η Τζέρι Χάλιγουελ από τα "Spice Girls" αλά και η διάσημη ηθοποιός Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz).

Επιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια