Σε "αναμμένα κάρβουνα" η Meghan Markle για τον Ηarry - Η... νοσταλγία είναι η αιτία

08.08.2022
Σε "αναμμένα κάρβουνα" η Meghan Markle για τον Ηarry - Η... νοσταλγία είναι η αιτία
Μία μετακόμιση στην άκρη του κόσμου είναι από μόνη της αγχωτική, χώρια τι μπορεί να κρύβει στις.. σκοτεινές γωνίες της! Ο πρίγκιπας Ηarry και η Μeghan Markle το έκαναν κατά τη διάρκεια της πανδημίας και υπό την πίεση της οικογενειακής κόντρας που συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Τώρα που το ζευγάρι έχει εγκατασταθεί στο Montecito με τα δύο τους παιδιά, τον Archie και τη Lilibet, η πραγματικότητα της κατάστασης μπορεί να έχει εμπεδωθεί από τον δούκα του Sussex. Ή μήπως όχι;

Ενώ γίνεται μεγάλη συζήτηση για το αν το ζευγάρι προσκλήθηκε από τη βασίλισσα Ελισάβετ για οικογενειακές καλοκαιρινές διακοπές στο Balmoral, φαίνεται ότι οποιαδήποτε μελλοντική επίσκεψη κάνει τη Meghan λίγο νευρική. Προφανώς, ανησυχεί ότι «ο Harrry θα παρασυρθεί ξανά από την οικογένεια και θα θέλει να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο», μετά από οποιαδήποτε επίσκεψη στο σπίτι, σύμφωνα με πηγή του Closer. Η δούκισσα του Sussex «είχε επίγνωση της νοσταλγίας του Ηarry εδώ και αρκετό καιρό» και «φοβάται μήπως αυτού του είδους οι επισκέψεις μπορούν να παρασύρουν την καρδιά του». Ταυτόχρονα, φέρεται ότι «δεν αμφιβάλλει ότι ο Harry έχει δεσμευτεί να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στην Αμερική».

Harry - Meghan: Ποια είναι τα σχέδια για τη βάφτιση και τους νονούς της Lilibet

Αυτό δίνει με κάπως ανάμεικτα μηνύματα, αλλά αυτό είναι που μπορεί να κάνει έναν άνθρωπο να κάνει μια μεγάλη κίνηση – να σε κάνει να σου λείπει ακόμη περισσότερο η πατρίδα σου, ενώ εξακολουθείς να αισθάνεσαι ευγνώμων για τις νέες ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σου. Η Meghan καταλαβαίνει επίσης ότι είναι σημαντικό για τα παιδιά τους να καταλάβουν πού μεγάλωσε ο μπαμπάς τους. «Η Meghan μπορεί να καταλάβει πόσο ενθουσιασμένος είναι που δείχνει την κληρονομιά του στα παιδιά τους, χωρίς την προσοχή και τους φόβους για την ασφάλεια τους που τους περικύκλωναν στο Λονδίνο», πρόσθεσε η πηγή.

Φυσικά, αν η πρόσκληση στη Σκωτία απευθυνόταν πραγματικά σε αυτούς, είναι πιθανό ο Harry να θέλει «να περάσει όσο χρόνο μπορεί με τη γιαγιά του». Η έλλειψη αγαπημένων προσώπων, ειδικά κάποιου τόσο αγαπητού σε αυτόν, όπως η 96χρονη γιαγιά του, είναι αυτό που μπορεί πραγματικά να τροφοδοτήσει τη νοσταλγία του πρίγκιπα.