Πρίγκιπας Harry - Μeghan Markle: Επιστρέφουν στην Αγγλία αλλά όχι για να συναντήσουν τη βασιλική οικογένεια

16.08.2022
Πρίγκιπας Harry - Μeghan Markle: Επιστρέφουν στην Αγγλία αλλά όχι για να συναντήσουν τη βασιλική οικογένεια
Μόλις λίγους μήνες μετά το πρώτο τους ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο από τότε που εγκατέλειψαν τα καθήκοντά τους ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ο πρίγκιπας Harry επιστρέφει και πάλι στην πατρίδα του μαζί με την Μeghan Markle.

Αυτή τη φορά, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex δεν θα βρεθούν με μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Αντίθετα, το ζευγάρι κάνει το συγκεκριμένο ταξίδι στην Ευρώπη για να συνεργαστεί με τις διεθνείς φιλανθρωπικές οργανώσεις που υποστηρίζει και να ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τους επόμενους Αγώνες Invictus.

Η Meghan και ο Harry επιστρέφουν στη Βρετανία αυτόν τον Σεπτέμβριο για μια σειρά από φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του People. Το ζευγάρι «είναι στην ευχάριστη θέση να επισκεφθεί πολλές αγαπημένες του φιλανθρωπικές οργανώσεις στις αρχές Σεπτεμβρίου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Harry και της Μeghan σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Μεταξύ των εκδηλώσεων στις οποίες θα παρευρεθεί το ζευγάρι, το People σημειώνει ότι ο δούκας και η δούκισσα του Sussex θα πάνε στο Manchester για την Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής του One Young, στη συνέχεια στη Γερμανία για να ξεκινήσουν τον εορτασμό «One Year to Go» των Invictus Games και τέλος να πάρουν το δρόμο τους πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα βραβεία Well Child.

Την τελευταία φορά που ο Harry και η Μeghan βρέθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρακολούθησαν τις πανηγυρικές εκδηλώσεις για τον ιστορικό εορτασμό του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας Ελισάβετ. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το ζευγάρι επανασυνδέθηκε με μέλη της βασιλικής οικογένειας και μάλιστα σύστησε την ενός έτους κόρη του Lilibet, στην ευρύτερη οικογένειά της. Μετά το Ιωβηλαίο, δεν ήταν ακριβώς σίγουρο πότε ή αν ο Harry και η Μeghan θα έκαναν ξανά αυτό το ταξίδι, αλλά φαίνεται ότι το πρόγραμμα τους είναι γεμάτο γεγονότα τις επόμενες εβδομάδες.

Trooping the Colour 2022: H Meghan και ο Harry μπορεί να μη βγήκαν στο μπαλκόνι όμως ήταν στο Παλάτι - Οι πρώτες εικόνες από τη συνάντηση με τους royals

Ενώ φαίνεται, τουλάχιστον σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ότι ο Harry και η Μeghan δεν θα επισκεφθούν μέλη της βασιλικής οικογένειας κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού, δεν θα εκπλαγούμε αν μάθουμε ότι είχαν μια αυθόρμητη συνάντηση με τη βασίλισσα Ελισάβετ. Μάλιστα, τον Απρίλιο που το ζευγάρι ταξίδεψε στη Χάγη της Ολλανδίας για τους Αγώνες Invictus, ο Harry και η Μeghan είχαν μια κρυφή επίσκεψη με τη βασίλισσα, πίσω από κλειστές πόρτες και μακριά από αδιάκριτες κάμερες.