Η Meghan έχει γενέθλια και οι δημόσιες ευχές της Kate και του William έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον

04.08.2022
Η Meghan έχει γενέθλια και οι δημόσιες ευχές της Kate και του William έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον
41ός ετών γίνεται σήμερα (4/8/2022) η δούκισσα του Sussex και οι βρετανοί royals της ευχήθηκαν και διαδικτυακά -όχι όλοι, βέβαια!

Γενέθλια για τη Meghan Markle σήμερα και, όπως αποκάλυψε η royal expert Kinsey Schofield στην Daily Star, θα τα γιορτάσει ιδιωτικά με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry και τα δυο παιδιά τους, Archie και Lilibet στο σπίτι τους στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια.

Όπως κάθε χρόνο οι royal συγγενείς της εύχονται στη δούκισσα του Sussex και διαδικτυακά. Το ίδιο έκαναν και φέτος, ανεξάρτητα από το πόσο καλές ή κακές είναι οι μεταξύ τους σχέσεις.

Με ένα story έστειλαν δημόσια τα "Χρόνια πολλά" τους στην εορτάζουσα ο William και η Kate επιλέγοντας μια χαμογελαστή φωτογραφία της, ενώ από την ίδια εκδήλωση ήταν και η φωτογραφία που επέλεξαν τα πεθερικά Κάρολος και Camilla για τις δικές τους ευχές. Ανάλογη ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της βασίλισσας Ελισάβετ, βέβαια, δεν είδαμε!

Η διαφορά στις δύο αναρτήσεις ήταν το μπαλονάκι στο τέλος της λεζάντας των πεθερικών που, θα μπορούσε να ερμηνευτεί με μία δόση μεγαλύτερης οικειότητας, ενώ ιδιαίτερη σημασία έχει η προσφώνηση. Και στις δύο περιπτώσεις η Meghan αναφέρεται με τον τίτλο της, "δούκισσα του Sussex", όπως, συμβαίνει, βέβαια κάθε φορά σε επίσημες ευχές!

%PHOTO3%

Με την αφορμή θυμίζουμε ότι στα περσινά, 40ά γενέθλια της Meghan, ο Harry είχε φροντίσει να έχει για την αγαπημένη του μια πολύ ιδιαίτερη τούρτα και δεν σκέφτηκε, φυσικά, καθόλου τα έξοδα. Το "γυμνό κέικ" του ζαχαροπλαστείου Posies & Sugar έκλεψε την παράσταση. Περιμένουμε τις πληροφορίες για τη φετινή τούρτα...

Χρόνια πολλά.