Η Kate και ο William ανακαίνισαν την κουζίνα τους και η αντίδραση της βασίλισσας Ελισάβετ όταν την είδε ήταν μοναδική

04.08.2022
Η Kate και ο William ανακαίνισαν την κουζίνα τους και η αντίδραση της βασίλισσας Ελισάβετ όταν την είδε ήταν μοναδική
Η 96χρονη μονάρχης έχει ισχυρή άποψη για όλα τα ζητήματα (ακόμη και για τις αλλαγές στο σπίτι του εγγονού της, για παράδειγμα) και, φυσικά, δεν διστάζει να τη μοιραστεί!

Η βασίλισσα Ελισάβετ και η Kate Middleton μοιράζονται πολλά κοινά χαρακτηριστικ -και οι δύο εκτιμούν τη διακριτικότητα, την πίστη και το καθήκον, για παράδειγμα- όμως φαίνεται ότι σε ζητήματα διακόσμησης έχουν τις διαφορές τους!

Η βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να άκουσε με ανακούφιση την είδηση ότι η Meghan δεν παρέστη στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου

Τη σχετική αποκάλυψη έκανε η Sally Bedell Smith, συγγραφέας του βιβλίου "Elizabeth the Queen: The Life of a Modern Monarch" μιλώντας στο περιοδικό People. Η Smith, λοιπόν, περιέγραψε στην έκδοση μια περίπτωση όπου οι Cambridges είχαν προσκαλέσει τη βασίλισσα στο Anmer Hall για μεσημεριανό. Ήταν η πρώτη φορά που η Ελισάβετ είδε ανακαινισμένο το σπίτι όπου τα εγγόνια της είχαν μετακομίσει το 2015 και κάτι, μάλλον, δεν "κόλλησε" καλά!

"Έχουν μία από αυτές τις μεγάλες κουζίνες με ξεχωριστές τραπεζαρίες σε μια γωνιά -όπου προφανώς τρώνε κιόλας- και η βασίλισσα εξέφρασε αμέσως την απορία της. 'Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί περνούν τόσο χρόνο στην κουζίνα τους οι άνθρωποι'", μετέφερε η συγγραφέας και έγινε αμέσως αντιληπτό ότι το γεύμα εκείνη την ημέρα δεν πραγματοποιήθηκε σε αυτό το δωμάτιο!

Η Kate και ο William θα έχουν, προφανώς, περισσότερες ευκαιρίες να προσκαλέσουν τη βασίλισσα στο νέο τους σπίτι καθώς σύντομα σκοπεύουν να μετακομίσουν από το Λονδίνο στο Windsor όπου τα παιδιά τους, πρίγκιπας George (9), πριγκίπισσα Charlotte (7) και πρίγκιπας Louis (4) θα ξεκινήσουν το νέο τους σχολείο τον Σεπτέμβρη.