Πριγκίπισσα Charlotte: Το γλυκό βίντεο μαζί με τον μπαμπά της, όπου εύχονται καλή επιτυχία στην Εθνική Αγγλίας!

03.08.2022
Πριγκίπισσα Charlotte: Το γλυκό βίντεο μαζί με τον μπαμπά της, όπου εύχονται καλή επιτυχία στην Εθνική Αγγλίας!
Η πριγκίπισσα Charlotte δείχνει να έχει μεγαλώσει πολύ σε αυτό το πρόσφατο βίντεο με τον μπαμπά της! Οι δύο τους έστειλαν ένα σύντομο μήνυμα για τις Lionesses, την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών της Αγγλίας, ευχόμενοι καλή τύχη στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 31 Ιουλίου.

«Θέλουμε και οι δύο να ευχηθούμε καλή τύχη στις Lionesses απόψε, τα καταφέρατε απίστευτα καλά στη διοργάνωση και θα σας υποστηρίζουμε σε όλη τη διαδρομή!» είπε ο William. Η Charlotte πρόσθεσε: «Καλή τύχη! Ελπίζω να κερδίσετε. Γεια σας!».

Πριγκίπισσα Charlotte: Οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν πόσο μοιάζει με τη βασίλισσα Ελισάβετ

Τελικά η ευχή τους πραγματοποιήθηκε γιατί η Αγγλία κέρδισε στον τελικό τη Γερμανία με 2-1 και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Η Charlotte παίζει και αυτή ποδόσφαιρο. Κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με τις Lionesses τον Ιούνιο, ο πρίγκιπας William είπε στις αθλήτριες ότι το 7χρονο παιδί του ξέρει πραγματικά πώς να κλωτσάει την μπάλα. «Η Charlotte ήθελε να σας πω ότι είναι πολύ καλή στο να βάζει γκολ», είπε ο William «Είπε, "Πες τους παρακαλώ αυτό." Είναι ένα εκκολαπτόμενο αστέρι για το μέλλον». Σε αντάλλαγμα, η ομάδα χάρισε στον William φανέλες για όλα τα παιδιά του με τα ονόματά τους στην πλάτη και τις ηλικίες τους. Πόσο γλυκό!

Πριγκίπισσα Charlotte: Ποιο είναι το νέο της χόμπι και ποιο το τραγούδι που θέλει να ακούει όταν ξυπνάει το πρωί

Η πριγκίπισσα έχει πολλά ταλέντα. Όταν δεν παίζει ποδόσφαιρο, φέρεται να είναι αρκετά καλή στις χιονοδρομικές πίστες. Όλη η οικογένεια πήγε στις γαλλικές Άλπεις κατά τις διακοπές του Πάσχα και η Charlotte έσκισε στο χιόνι. «Η Charlotte έτρεχε πάνω κάτω στο βουνό μέχρι το τέλος των διακοπών. Είναι ατρόμητη!» είπε μια πηγή στο Us Weekly. «Ο George ήταν λίγο πιο προσεκτικός, αλλά είναι και οι δύο σπουδαίοι σκιέρ και συμμετείχαν σε διασκεδαστικούς αγώνες σκι. To έζησαν στο φουλ».