Trooping the Colour 2022: H Meghan και ο Harry μπορεί να μη βγήκαν στο μπαλκόνι όμως ήταν στο Παλάτι - Οι πρώτες εικόνες από τη συνάντηση με τους royals

02.06.2022
Trooping the Colour 2022: H Meghan και ο Harry μπορεί να μη βγήκαν στο μπαλκόνι όμως ήταν στο Παλάτι - Οι πρώτες εικόνες από τη συνάντηση με τους royals
Το πρώτο (και βασικό) σκέλος των εορτασμών για τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ αλλά και για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της ολοκληρώθηκε και εμείς εστιάζουμε στη "δράση" πίσω από το κεντρικό μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ -όπου υπήρξε επίσης μεγάλο ενδιαφέρον.

Σε αντίθεση με άλλες χρονιές που παρατηρούνταν... κοσμοσυρροή στο μπαλκόνι του παλατιού στο Λονδίνο, φέτος, τα πράγματα ήταν κάπως διαφορετικά. Πλάι στη βασίλισσα στάθηκαν πολύ λίγοι συγγενείς της ενώ οι περισσότεροι παρακολούθησαν τα τεκτενόμενα από το... παράθυρο.

Από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν αμέσως μετά τη λήξη της παρέλασης όπου την παράσταση έκλεψαν τα τρία παιδιά της Kate και του William έγινε γνωστό ότι τα εγγόνια της βασίλισσας (πλην των Cambridges βεβαίως) και οι λοιποί συγγενείς στάθηκαν ένα βήμα πίσω από το μπαλκόνι. -συγκεκριμένα, 45 μέτρα μακριά από εκεί, στο γραφείο του Ταγματάρχη από όπου παρακολουθούν, παραδοσιακά, τη θεαματική παρέλαση οι αξιωματούχοι που δεν συμμετέχουν σε αυτή. Φέτος, μεταξύ της ομήγυρης αυτής ήταν και ο πρίγκιπας Harry με τη Meghan η οποία βρέθηκε στο Παλάτι πρώτη φορά ύστερα από δυόμιση χρόνια.

Ο φακός τσάκωσε τη δούκισσα του Sussex -ντυμένη στα μπλε με ένα εντυπωσιακό λευκό καπέλο- να παίζει χαριτωμένα με τις ανιψιές της, Lena Tindall (κόρη της Zara Tindall και βαφτισιμιά του Harry) Savannah & Isla Phillips (κόρες του Peter Phillips ).

Στη παρέα της "δεύτερης γραμμής" και η πριγκίπισσα Beatrice και η μητέρα της, Sarah Ferguson, η οποία δεν έχει φανεί σε κάποια από τις λήψεις.

Οι Sussexes έχουν φτάσει στην Αγγλία μαζί με τα δυο τους παιδιά, τον 3 ετών Archie και τη Lilibet που θα γιορτάσει τα πρώτα της γενέθλια σε δυο μέρες και μένει μόνο να δούμε αν και πότε θα γίνει και η πρώτη γνωριμία μεταξύ τους. Τα ξαδέλφια θα έχουν τη δυνατότητα να γνωριστούν, αλλά και η βασίλισσα θα συναντήσει από κοντά τη δισέγγονή της που έχει για όνομα το παιδικό της παρατσούκλι.