Μeghan Markle Σκάνδαλο: Είχαν προσφέρει χρήματα σε συμπρωταγωνιστή της για να «αποκαλύψει» ότι είχαν κάνει σεξ!

21.03.2022
Μeghan Markle Σκάνδαλο: Είχαν προσφέρει χρήματα σε συμπρωταγωνιστή της για να «αποκαλύψει» ότι είχαν κάνει σεξ!
Να που σιγά σιγά αποκαλύπτονται πράγματα που δεν ξέραμε ότι γίνονται πίσω από την πλάτη της δούκισσας του Sussex. Ένας από τους πρώην συμπρωταγωνιστές της Μeghan Markle έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη.

Ο Simon Rex, ο οποίος δούλεψε με τη Μeghan το 2005 για ένα επεισόδιο της σύντομης κωμικής σειράς του UPN με τίτλο Cuts, είπε ότι «αρκετά» βρετανικά ταμπλόιντ του πρόσφεραν 70.000 δολάρια για να ισχυριστεί ότι αυτός και η Μeghan είχαν κοιμηθεί μαζί πριν από τον πρίγκιπα Harry. Αλλά μην ανησυχείς, ο Simon δεν ενέδωσε (παρόλο που παραδέχεται ότι ήταν σε άσχημη οικονομικά κατάσταση εκείνη την εποχή).

«Ήμουν απένταρος! Χρειαζόμουν πραγματικά τα χρήματα», εξήγησε ο Simon σε μια πρόσφατη συνέντευξη στον Guardian για τον ρόλο του στο Red Rocket. «Αλλά θα προτιμούσα να μπω στα κουπόνια σίτισης παρά να κάνω αυτό».

Στην πραγματικότητα, ο Simon και η Meghan είχαν ένα φιλικό μεσημεριανό γεύμα χωρίς κυριολεκτικά να συμβεί κάτι ερωτικό μεταξύ τους και αυτό για μία φορά. Αυτός ήταν και ο χρόνος που βρέθηκαν μαζί εκτός δουλειάς, κάνοντας το ψέμα που ζητούσαν τα ταμπλόιντ «αρκετά» τραβηγμένο. «Εμείς απλώς βγήκαμε μαζί μια φορά επειδή κάναμε μια τηλεοπτική εκπομπή μαζί», εξήγησε για τη σχέση του με τη Meghan κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης το 2002 για το podcast Hollywood Raw. «Ήταν κάποια που γνώρισα σε μια τηλεοπτική εκπομπή και συναντηθήκαμε για μεσημεριανό γεύμα και αυτό ήταν».

Η Μeghan ήταν τόσο ευγνώμων που ο Simon ήταν σύμμαχος της στη συνεχή της μάχη ενάντια στην κραυγαλέα παραπληροφόρηση για όλη της τη ζωή, που του έγραψε προσωπικά ένα ευχαριστήριο σημείωμα που έλεγε: «Είναι ωραίο να ξέρεις ότι υπάρχουν ακόμα καλοί άνθρωποι».

«Αυτό είναι αλήθεια», επιβεβαίωσε ο Simon σε ένα tweet σχετικά με την ιστορία. «Και κορνίζαρα το ευχαριστήριο γράμμα που μου έγραψε. Κάνει πολύ ωραία ωραία γράμματα παρεμπιπτόντως».

H απίστευτη εμφάνιση του πρίγκιπα Harry με πορτοκαλί γυαλιά και καπέλο!