Kate Middleton: Η κρυφή σημασία του κολιέ με το οποίο εμφανίστηκε σε πρόσφατη εμφάνισή της

31.01.2021
Kate Middleton: Η κρυφή σημασία του κολιέ με το οποίο εμφανίστηκε σε πρόσφατη εμφάνισή της
Η δούκισσα του Cambridge κατά τη διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης αυτήν την εβδομάδα, μίλησε για την κατ 'οίκον εκπαίδευση στην πανδημία και αποκάλυψε ποιος είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της σε όλα αυτά τα πολλαπλά lockdown της χώρας της.

Μιλώντας σε γονείς των οποίων τα παιδιά φοιτούν στο Roe Green Junior School του Brent, η Kate Middleton είπε: «Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να προσπαθείς να τα βγάζεις πέρα με τη δουλειά, τη ζωή στο σπίτι, τη σχολική ζωή και οτιδήποτε άλλο κάνετε εσείς ως γονείς, τόσο πολύ καλά».

Για την ιντερνετική αυτή κλήση, η δούκισσα επέλεξε ένα πράσινο σακάκι Massimo Dutti, το οποίο συνδύασε από κάτω με ένα πράσινο τοπ. Tην κομψή αυτή εμφάνιση της, ολοκλήρωσε με ένα κολιέ της Daniella Draper, το οποίο φέρεται να έχει τα αρχικά των τριών παιδιών της, καθώς και ένα ζευγάρι κρίκους «cubid» της σχεδιάστριας.

Όπως πάντα, η Kate φαινόταν κομψή σε αυτή τη virtual εμφάνιση.

Όταν της ζητήθηκε να αποκαλύψει το άτομο που ήταν ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της σε όλη την πανδημία, η Kate έγραψε το όνομα του συζύγου της, πρίγκιπα William.

Περιέγραψε επίσης το μεγάλωμα των παιδιών κατά τη διάρκεια του lockdown ως «εξαντλητικό» και εξήγησε: «Νομίζω ότι ως γονείς έχετε σε καθημερινή βάση τα στοιχεία ενός γονέα, αλλά υποθέτω ότι κατά τη διάρκεια του lockdown έπρεπε να αναλάβουμε επιπλέον ρόλους στους οποίους, υποθέτω ότι άλλοι στις κοινότητές γύρω από τις ζωές μας, θα έπρεπε να μας υποστήριζουν».

Διάβασε επίσης: Κι όμως, ο πρίγκιπας William είχε χωρίσει την Kate Middleton -Το θυμάσαι;

Η Kate συνέχισε: «Ας ελπίσουμε για τη θετικότητα, όπως είπατε όλοι. Βεβαιωθείτε ότι όλοι φροντίζετε τον εαυτό σας - είναι πολύ δύσκολο να δοθεί προτεραιότητα, αλλά σίγουρα χρειάζεται να το κάνετε τώρα περισσότερο από ποτέ».

Η δούκισσα παρότρυνε επίσης τους ανθρώπους «να επικοινωνούν με τους αγαπημένους τους και τους φίλους τους» εάν παλεύουν με την απομόνωση καθώς η Kate είχε στο παρελθόν αναφερθεί στη μοναξιά του lockdown και είχε πει ότι αυτή επηρεάζει τους γονείς με μικρά παιδιά, σύμφωνα μια μελέτη του Royal Foundation το οποίο ανήκει στον Δούκα και τη Δούκισσα του Cambridge.