William - Ηarry: Οι γιορτές τους έφεραν πιο κοντά

11.01.2021
William - Ηarry: Οι γιορτές τους έφεραν πιο κοντά
Μπορεί να γιόρτασαν τα Χριστούγεννα σε διαφορετικές ηπείρους, αλλά οι πρίγκιπες William και Ηarry φέρεται να ήρθαν πιο κονά από απόσταση κατά τη διάρκεια των διακοπών. Η ειδική επί βασιλικών θεμάτων Katie Nicholl είπε στο Entertainment Tonight ότι παρά τις συνεχιζόμενες εντάσεις μεταξύ τους, τα αδέρφια προσπάθησαν να γιορτάσουν μαζί ψηφιακά και έχουν κάνει βήματα προς την αποκατάσταση της σχέσης τους. «Υπήρξαν τηλεφωνικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και οι Sussexes έστειλαν δώρα στους Cambridges και αντίστροφα», είπε.

«Ήταν μια ευκαιρία σε μια κατά τα άλλα πολυάσχολη και χαοτική χρονιά και για τις δύο οικογένειες να έρθουν μαζί και να συνδεθούν, αν και ψηφιακά», συνέχισε η Nicholl, πριν εξηγήσει ότι «τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα μεταξύ του William και του Harry» από ότι ήταν ένα χρόνο πριν, περίπου την εποχή που ο Ηarry και η σύζυγός του Μeghan ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να εγκαταλείψουν τα βασιλικά καθήκοντά τους.

Τότε, οι αδελφοί «μόλις που μιλούσαν», σύμφωνα με την Nicholl. Ο William προφανώς είχε τόσο έντονα συναισθήματα θυμού και απογοήτευσης που «δεν μπορούσε να κάτσει καν μαζί του για γεύμα» με τη γιαγιά τους, τη Βασίλισσα Ελισάβετ, όταν η βασιλική οικογένεια συγκεντρώθηκε στο Σάντινγκχαμ για να συζητήσουν πώς να προχωρήσουν. Επέλεξε μόνο να παραυρεθεί στις συναντήσεις, ανέφερε η Nicholl.

Ενώ η Nicholl σημείωσε ότι αν και πολλοί βασιλικοί ρεπόρτερ πιστεύουν ότι είναι απίθανο ο William και ο Harry να «βρεθούν ποτέ τόσο κοντά» όσο ήταν κάποτε, η σχέση των αδελφών δυναμώνει. «Αρχικά, μόλις που μιλούσαν, αλλά πλέον μιλούν σχετικά τακτικά», είπε. «Ήταν πολύ σε επαφή κατά τη διάρκεια των διακοπών. Αλλά υπάρχει ένας ωκεανός μεταξύ τους, υπάρχει μια διαφορά ώρας και όπως είπε ο Harry ... είναι δύο αδέλφια σε διαφορετικά μονοπάτια».

Σύμφωνα με την Nicholl, ο William δεν ήταν το μόνο μέλος της βασιλικής οικογένειας με τον οποίο ο Ηarry επανασυνδέθηκε κατά την περίοδο των διακοπών. Εκτός από τον πρίγκιπα Κάρολο, ο Ηarry είναι επίσης «σε στενή επαφή με τη Βασίλισσα» και αυτός και η οικογένειά του μιλούν στη μονάρχη «σε τακτική βάση».

«Η βασίλισσα διατηρεί στενή επαφή με τον Harry και την Meghan τον τελευταίο χρόνο», δήλωσε η Nicholl. «Είναι σε επαφή μαζί τους, ξέρει τι συμβαίνει στη ζωή τους, συζητούν μαζί της τα σχέδιά τους. Ο Harry πάντα έβλεπε τη γιαγιά του ως μέντορα και ενώ μπορεί να βρίσκεται στο L.A., αυτό δεν άλλαξε».

Μάλιστα, μια ανώνυμη πηγή δήλωσε πρόσφατα στο Us Weekly ότι τα αδέλφια ελπίζουν να μπορούν να επισκεφτούν ο ένας τον άλλον όταν τα ταξίδια θα είναι ασφαλέστερα. «Κάποια στιγμή το 2021, οι Cambridges θα ταξιδέψουν στη Σάντα Μπάρμπαρα και θα δουν τους Sussexes στη νέα τους πατρίδα», ανέφερε η πηγή.