Harry - Meghan: Η μετακόμιση που δείχνει ότι θ' αργήσουν πολύ να επιστρέψουν στην πατρίδα

24.11.2020
Harry - Meghan: Η μετακόμιση που δείχνει ότι θ' αργήσουν πολύ να επιστρέψουν στην πατρίδα
Το σπίτι τους στο Λονδίνο έχει ήδη άλλους ενοίκους!

Φαίνεται ότι ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δεν σχεδιάζουν να γυρίσουν σύντομα πίσω στο σπίτι τους στο Ηνωμένο Βασίλειο. Και μια απόδειξη αυτού είναι ότι η πριγκίπισσα Eυγενία και ο σύζυγός της Jack Brooksbank, φέρεται να έχουν μετακομίσει ήδη εκεί.

Η Sun αναφέρει ότι τα πράγματα της Meghan και του Harry μεταφέρθηκαν από το Frogmore Cottage «μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα» και ότι - ενώ παραμένει τεχνικά η κατοικία των Sussexes - η Eυγενία και ο Jack μετακόμισαν εκεί πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Όσον αφορά τα αντικείμενα του βασιλικού σπιτιού της Meghan και του Harry, σύμφωνα με πληροφορίες στάλθηκαν στο νέο σπίτι του ζευγαριού στην Καλιφόρνια.

«Τα φορτηγά μετακόμισης έφτασαν μέσα στα μεσάνυχτα και μάζεψαν τα πράγματα από το εξοχικό σπίτι. Σίγουρα δεν ήθελαν να γίνουν αντιληπτοί», ανέφερε μια πηγή. «Το να αδειάσει το σπίτι τους και να παραδοθούν αλλού τα κλειδιά είναι ένα αρκετά δυνατό σημάδι ότι ο Harry και η Meghan δεν έχουν σχέδια να επιστρέψουν και κυρίως μετά από αυτό το γεγονός σκοπεύουν να παρατείνουν τη διαμονή τους στις ΗΠΑ, ίσως μόνιμα».

Τον Σεπτέμβριο, η Eυγενία και ο Jack ανακοίνωσαν ότι περιμένουν μωρό - και το Frogmore ανακαινίστηκε για να είναι άνετο για το ζευγάρι προκειμένου να μεγαλώσει το μωρό του. Το σπίτι έχει το καλό ότι είναι κοντά με αυτό των γονιών της και, φυσικά, της Βασίλισσας. Πάντως στον Harry και στη Meghan δεν άρεσε το Frogmore, αλλά στον Jack και την Ευγενία όπως φαίνεται, αρέσει πάρα πολύ.