Meghan Harry: Ξεπλήρωσαν το χρέος τους προς τον βρετανικό λαό - Οικονομικά ανεξάρτητοι και επίσημα

08.09.2020
Meghan Harry: Ξεπλήρωσαν το χρέος τους προς τον βρετανικό λαό - Οικονομικά ανεξάρτητοι και επίσημα
Η στιγμή που περίμεναν οι Sussexes ήρθε λίγο νωρίτερα. Ας είναι καλά το Netflix.

Τον περασμένο Ιανουάριο ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του, Meghan Markle ανακοίνωσαν επίσημα ότι απαρνιούται τα βασιλικά του καθήκοντας, εγκαταλείπει τη Μεγάλη Βρετανία και μετακομίζει στις ΗΠΑ, με στόχο να χαράξουν τον δικό τους δρόμο, τελείως οικονομικά ανεξάρτητοι από τη βασιλική οικογένεια.

Έτσι και έγινε. Το μόνο που έμενε σε εκκρεμότητα ήταν το τελευταίο κομμάτι του σκεπτικού που φαίνεται ότι τώρα πρόκειται να ολοκληρωθεί.

Για να "ξεκαθαρίσουν" όλους τους λογαριασμούς που είχαν με το παλάτι, οι Sussexes είχαν δεσμευτεί ότι σκόπευαν να επιστρέψουν όλα τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την ανακαίνιση του Frogmore Cottage, που θα παραμείνει η βάση τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο Sovereign Grant.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ζεύγους, λοιπόν, οι 2,4 εκατομμύρια λίρες από τα χρήμα τα των βρετανών φορολογούμενων που χρησιμποιήθηκαν στο πρότζεκτ δόθηκαν πίσω και οι λογαριασμοί με το παλάτι έκλεισαν και επίσημα.

Τα σχέδια του ζεύγους πραγματοποιήθηκαν λίγο νωρίτερα και σε αυτό βοήθησε το "χρυσό συμβόλαιο" που υπέγραψαν με το Netflix. 112 εκατομύρια λίρες λέγεται ότι θα εισπράξει η εταιρεία των Sussexes για τη συνεργασία. Και αυτό είναι μόνο η αρχή.