Kate Middleton: Εξηγεί γιατί ο Louis ήταν «σκανταλιάρης» κατά τη διάρκεια της καραντίνας

21.07.2020
Kate Middleton: Εξηγεί γιατί ο Louis ήταν «σκανταλιάρης» κατά τη διάρκεια της καραντίνας
Ο μικρότερος γιος της Kate Middleton και του πρίγκιπα William, φαίντεαι ότι δεν είχε καταφέρει να κατανοήσει τη νέα πραγματικότητα εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε η Kate κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής εμφάνισης της την περασμένη εβδομάδα. «Απλώς λέω ότι ο Louis δεν καταλαβαίνει την κοινωνική αποστασιοποίηση», εξήγησε στο BBC Breakfast. «Έτσι όταν βγαίνει έξω θέλει να αγκαλιάσει τα πάντα, ειδικά τα μωρά που είναι μικρότερα από αυτόν».

Όπως επισημαίνει το Αμερικανικό περιοδικό «Town and Country», αυτή είναι η δεύτερη ένδειξη από τους Cambridges ότι ο μικρότερος γιος τους έχει γίνει λίγο πιο απαιτητικός τους τελευταίους μήνες. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο BBC τον Απρίλιο, η Κate και ο William αποκάλυψαν ότι ο Louis έχει μια έντονη επιθυμία να τερματίζει τις βιντεοκλήσεις σε ακατάλληλες στιγμές. «Για κάποιο λόγο, βλέπει το κόκκινο κουμπί και πάντα θέλει να πατήσει το κόκκινο κουμπί», είχε πει ο William.

Ας επιστρέψουμε όμως και πάλι στην τηλεοπτική εμφάνιση της Kate: Η δούκισσα του Cambridge πρόσφερε τη βοήθεια της στην έναρξη της εκπαιδευτικής πρωτοβουλίας του Tiny Happy People, η οποία διαθέτει πόρους στους γονείς συμβάλλοντας στην ενίσχυση της γλωσσικής ανάπτυξης σε παιδιά κάτω των 5 ετών. «Είναι πληροφορίες σαν και αυτές που εύχομαι να είχα και εγώ σαν μητέρα την πρώτη φορά» είπε η Kate για το πρόγραμμα. «Είναι πραγματικά λαχείο για τις οικογένειες που θα τους δοθούν αυτές οι συμβουλές και τα εργαλεία, για να μπορέσουν να τα χρησιμοποιήσουν, ειδικά αυτά τα πρώτα πέντε χρόνια».